KIRIKKALE-YOZGAT HATTI YENİLENİYOR
Kırıkkale-Yozgat arası travers ve demiryolu yenileme çalışmaları başlatıldı. Yaklaşık 3 ay sürecek yenileme çalışmalarında otomatik iş makineleri kullanılacak.
Ankara'nın Elmadağ ilçesinden başlayan çalışmalar Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesine kadar ulaştı. Günlük 500 ila 750 metre yenileme çalışması yapılıyor. Yolların yapımı tamamlandıktan sonra trenlerin yoldan çıkması ve kazaların önüne geçilmiş olacak. Türkiye'nin muhtelif yerlerinde otomatik iş makinelerinin bulunduğunu ve bunlardan bir tanesinin Kırıkkale'ye geldiğini açıklayan demir yolu uzmanları, makineler sayesinde maliyetin işçiliğin yarı yarıya ineceğini söyledi. Makine sayesinde 8 yıllık işin 3 ay gibi kısa sürede tamamlanacağını açıklayan uzmanlar, "Otomatik iş makinesi bilgisayar sistemiyle çalışıyor. Hesaplamalar en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor ve kaza riskini asgarinin altına düşürüyor." dedi.
www.UlasimOnline.Com
Kırıkkale - Yozgat hattı yenileniyor

Kırıkkale-Yozgat arası travers ve demiryolu yenileme çalışmaları başlatıldı. Yaklaşık 3 ay sürecek yenileme çalışmalarında otomatik iş makineleri kullanılacak.
Bu haber toplam 2059 defa okunmuştur
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi üç ay daha ücretsizUlaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirlerle yüksek hızlı trenlerde (YHT) olduğu gibi Marmaray ve Başkentray'da da normalleşme planını uygulamaya başlayacaklarını bildirdi
YHT seferleri iki ay aradan sonra başladıAnkara-İstanbul Yüksek Hızlı Treni'nin gardan uğurlanması törenine katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, "Trenlerimiz yüzde 50 kapasiteyle çalışıyor, diye bilet ücretlerinde artış söz konusu değildir. dedi.
Ulaştırma Bakanı açıkladı: YHT seferleri 28 Mayıs'ta başlıyorSalgın yüzünden 2 ay ara verilen yüksek hızlı tren seferleri, 28 Mayıs'tan itibaren yeniden başlayacak. Açıklamayı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptı.
OSB-Gebze-Darıca metro hattı 2023'te açılacakKocaeli metrosunun ilk etabını oluşturan ve 5 milyar liralık yatırım tutarıyla hayata geçirilmesi planlanan Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatında tünel açma çalışmaları devam ediyor.- LOJİSTİK
Taşıma yatırımları, rotayı Marmaray'a çevirdi- Gemi ve yat ihracatına 'jet' izin
- Rusya, Türk karayolu taşımacılarına kısıtlama getirebilir
- Pegasus kargo uçuşlarına başlıyor
- Hava ihracatımız arttı lojistik maliyetlere destek gerek
- DEMİRYOLU
Bakan Karaismailoğlu müjdeyi verdi üç ay daha ücretsiz- YHT seferleri iki ay aradan sonra başladı
- Ulaştırma Bakanı açıkladı: YHT seferleri 28 Mayıs'ta başlıyor
- OSB-Gebze-Darıca metro hattı 2023'te açılacak
- Eskişehir demiryolu ile limanlara bağlanmalı
- HABERLEŞME
Airbus, Avrupa Birliği’ne uydu haberleşme çözümleri sunuyor- Vodafone'un 'hediye çarkı' uçtan uca yenilendi
- Kriz dönemlerinde kullanılacak iletişim yöntemleri rehberi hazırlandı
- Deprem bölgesinde 23 mobil baz istasyonu görev yapıyor
- PTT AŞ'den 'Millî egemenliğin 100. yılı' konulu anma pulu
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim
























