• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Setur'dan Afrika'ya 'demiryolu' seyahati

Setur'dan Afrika'ya 'demiryolu' seyahati
Unutulmaya yüz tutmuş tren seyahatlerini yeniden canlandıran Setur, Afrika’nın vahşi yaşamında penguenlerin danslarına tanıklık etmeye, babunlarla, timsahlarla tanışmaya ve foklarla fotoğraf çekmeye davet ediyor.

Setur, Afrika’daki doğal yaşamı konforunuzdan ödün vermeden tanıma imkanı sunuyor. Afrika’nın en lüks treni  Rovos ile koloniyal mimariye sahip Cape Town’da başlayacak serüven, Dünyadaki en büyük bitki krallığına ev sahipliği yapan Ümit Burnu Yarımadasını, Elmas Madenlerini, Başkent Pretorya’yı, Botswana’yı katederek devam ediyor. Zimbabwe Hwange Ulusal Parkında yapılan safari ile hayvanların doğal yaşamına dahil olurken yaşanılan keyif, UNESCO Dünya mirası listesindeki Viktorya şelalelerine yapılan geziyle zirveye ulaşıyor.

Afrika’nın en lüks treniyle seyahat

Lüks tren, 1975 senesinde Ulusal Miras listesine alınan tarihi kasaba Matjiesfontein’e uğrayacak, Afrika’nın ilk elmasının bulunduğu yer Kimberley’deki insan yapımı en büyük delik olan Big Hole ve Elmas Madenleri Müzesi gezileri için fırsat sunacak. Kış aylarında dahi hava sıcaklığının 20 derecenin altına düşmeyen Botswana’nın başkenti Gaborone’dan, manzaralar eşliğinde Zimbabwe sınırına kadar Oğlak Dönencesi boyunca kuzeye yol alacak. Gözlem vagonu ve Club Lounge gibi özellikleri bulunan tren, yolculuk boyunca misafirlerini herşey dahil sistemi ile ağırlamakta, geceleri ise rahatsız etmemek adına belirli saatler arasında yol almamaktadır.

Zimbabwe Hwange Milli Parkı ve Viktoria Şelaleri

Gezginler isteğe bağlı on dört veya on günlük turlarda, Zimbabwe’deki Milli Park’ta 4x4 araçlar ile hayvanları doğal ortamında gözlemleme şansını yakalayacak. UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Viktoria Şelaleleri’ni gezen Setur misafirleri, kokteyl eşliğinde güvenli teknelerle su aygırlarını ve timsahları gözlemleme fırsatı bulacak ve unutulmaz anılar biriktirecekler.

setur2.20140806143804.jpg

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1293 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim