• BIST 9142.4
  • Altın 2325.069
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Total, Düzce'de Fen ve Teknoloji Odası açtı

Total, Düzce'de Fen ve Teknoloji Odası açtı
Total Oil Türkiye, "Eğitime Destek Projesi" kapsamında 2013 yılında başladığı Fen ve Teknoloji odası açılışlarına bu yıl 410 öğrencisi olan Düzce Doğanlı Eşref Taşhan Ortaokulu ile devam etti.

Sosyal sorumluluk projelerine her yıl yenisini ekleyen Total Oil Türkiye, Fen ve Teknoloji odası açılışları ile eğitime destek vermeye devam ediyor. 2013-2014 eğitim öğretim yılının ilk yarısında; Bolu, Sakarya ve Kocaeli'de gerçekleştirdiği Fen ve Teknoloji odası açılışlarından sonra bu ikinci yarıyıl ilk olarak Düzce'de gerçekleştirdiği Fen ve Teknoloji odası açılışı ile Total Oil Türkiye eğitimi desteklemeye devam ediyor.

Proje kapsamında 2013 - 2014 eğitim öğretim yılının ikinci yarısında ilk Fen ve Teknoloji Odası, Düzce Doğanlı Eşref Taşhan Ortaokulu'nda Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Ömer Ezer, Total Oil İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Ayşe Ürgen ve TOÇEV Yönetim Kurulu Üyesi Betül Mermertaş'ın katılımıyla açıldı. 410 öğrencisi bulunan ortaokulda teknolojik imkanlarla hazırlanan odalarda öğrenciler en yeni deneyleri yapma, fen ve teknoloji konusunda eğitimlerini pekiştirme imkanı bulacaklar. Gerekli teçhizatlardan odanın kullanım alanlarının yenilenmesine kadar bütünüyle yeniden hazırlanan odalar daha aydınlık bir Türkiye için önemli bir adım olarak göze çarpıyor.

Fen ve Teknoloji odası açılışında konuşma yapan Ayşe Ürgen, "Total olarak eğitim alanında birçok proje yürütüyoruz. Bir yandan 'Sokakta İlk Adımlar' projesi ile çocuklarımıza trafik eğitimi verirken diğer yandan ise 'Total Eğitime Destek' projesi ile birçok okulumuzun eksiklerini gideriyoruz. Total olarak ülkemizden aldığımızı ülkemizin çocuklarına yani ülkemizin geleceğine yatırım yaparak borcumuzu ödüyoruz. Daha aydınlık yarınlar için öğrencilerin iyi şartlarda eğitim alması gerektiğinin farkında olup eğitim için gereken teknolojiyle hazırlanmış sınıflar elde etmek için elimizden gelen her şeyi yapmak istiyoruz. Fen ve Teknoloji odası açılışlarımız geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda da devam ediyor. Bu projenin asıl önemi ise Total'in inovasyona ve teknolojiye olan yatırımı olarak görüyoruz. 2007'den bu yana projemiz kapsamında toplam 9 ilde okul yeniledik. Total Eğitime Destek projemizin 2014 yılındaki bu önemli durağında, şirket olarak inovasyona verdiğimiz öneme paralel olarak, ortaokullarda Fen Teknoloji Odaları kurmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Emeği geçen herkesi gönülden kutluyor destekleri için teşekkür ediyorum. Total olarak önümüzdeki yıllarda da eğitime destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 2229 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim