• BIST 9524.59
  • Altın 2522.367
  • Dolar 32.5815
  • Euro 34.6471
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

1. Ortaköy Mezunları Çalıştayı tamamlandı

1. Ortaköy Mezunları Çalıştayı tamamlandı
Ortaköy Mezunlar Derneği'nin düzenlediği I. Ortaköy Mezunları Çalıştayı başarıyla tamamlandı. Çalıştayda yaşanan zorluklar, mesleki eğitmen eksikliği sebebi ile eğitim kalitesinin düşüşü konusundaki tespit ve endişeler dile getirildi.

Ortaköy Mezunları Çalıştayı öncesi düzenlenen kokteylin ardından çalıştay için konferans salonuna geçildi. Vefat eden Ortaköy mezunlarının saygı duruşu ile anılması sonrası program 4.dönem Yönetim Kurulu Başkanı Kpt. Levent Karsan’ın açılış konuşması ile başladı. Başkan Yardımcısı Bmüh.Emrah Demir’in derneğin yapısı , yürütme organları, amaçları, gelir kaynakları ve 4.dönem yönetim kurulunun icraatları konulu slayt ve video sunumu ile devam etti. Ulusal camia ve derneğin camiadaki yeri konularının ele alındığı çalıştayda, düzenlenmesi planlanan yeni yeterlilikler hakkında mezunlara bilgi verildi.

Mezunlara söz hakkı verildi

Derneğin kuruluşundan bu yana görev alan yönetim kurulu başkanlarının söz alarak değerlendirmelerde bulunduğu çalıştayın 2. bölümünde söz almak isteyen mezunlara fikirlerini ve tavsiyelerini paylaşma fırsatı verildi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın uyguladığı 5 yıllık görev rotasyonu sebebi ile yerleri değişen öğretmenler ve idarecilerden dolayı  yaşanan zorluklar, mesleki eğitmen eksikliği  sebebi ile eğitim kalitesinin düşüşü  konusundaki tespit ve endişeler dile getirildi.
Kurumsal yapıda yeni açılımlara gidilebilmesi ve aktif çalışma şeklinin benimsendiği bir yapının oluşturulabilmesi için Mayıs ayında olağan üstü genel kurula gitmeyi planladıklarını ileten 4. dönem yönetim kurulu, muhalefete ve başkan aday adaylarına seçimlere katılmaları için açık çağrıda bulundu.
Okul Müdür Başyardımcısı Kazım Ayas ve Okul Aile Birliği Başkanı Meliha Kızılkan okulun güncel durumu, öğrenci yapısı ve ihtiyaçları  konulu konuşmalarının ardından söz alan teşkilatlanma komisyonu başkanı Güven Sadıkoğlu’nun kapanış konuşması sonrası, çalıştay birlik ve beraberlik mesajları ile son buldu.

calistay1.20140320120259.jpg

calistay2.jpg

calistay3.jpg

calistay4.jpg

www.ulasimonline.com
 

Bu haber toplam 2119 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim