• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C

Turkcell ve Eset'ten mobil güvenlikte işbirliği

Turkcell ve Eset'ten mobil güvenlikte işbirliği
Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell ve Türkiye’nin en çok tercih edilen antivirüs yazılımlarını sunan Eset, mobil güvenlikte önemli bir işbirliğine imza attı.

Herkese açık kablosuz bağlantı noktasında internete bağlanıldığında, e-postalar kontrol edildiğinde veya çeşitli uygulamalar indirildiğinde dijital tehditlere karşı akıllı cep telefonlarının en yüksek korumaya sahip olması artık çok önemli. Proaktif korumanın lider firması ESET‘in mobil güvenliğe yönelik ürünü ESET Mobile Security, çok düşük bellek gereksinimi ve toplam bant genişliğini yormayan küçük güvenlik güncellemeleri ile, telefonlardaki verileri her yerde üst seviyede koruma altına alıyor. Üstelik telefonun performansını düşürmeden.

Güçlü işbirliği

Proaktif koruma lideri ESET ve Turkcell arasında yapılan işbirliği sayesinde Turkcell T40’i tercih eden Turkcell aboneleri, ESET Mobile Security ürününü 6 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecekler. T40 kullanıcıları, Turkcell’in uygulama dükkanı Turkcell T Market’ten özelleştirilmiş uygulamayı kurulum yöneticisi içinden seçerek indirebilecekler. ESET, T serisinin yeni üyelerini de benzer bir işbirliği çerçevesinde koruma altına almayı hedefliyor.
 
Mobilde maksimum güvenlik

ESET Mobile Security, kullanıcının mobil güvenliğini maksimum seviyeye ulaştırmak ve daha az güvenli ortamlarda mobil cihazların huzurla kullanılmasını sağlamak için tasarlandı. Mobil cihaz kullanıcıları, genel Wi-Fi ağından bağlanarak internette gezinirken, mailleri açarken ya da üçüncü parti mağazalardan indirilmiş uygulamaların anlık mesajlarına bakarken ESET’in gelişmiş koruması ile kendilerini güvende hissedebilirler.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1088 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim