• BIST 9541.41
  • Altın 2475.175
  • Dolar 32.4807
  • Euro 34.5348
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Eset'ten 7/24 destek uygulaması

Eset'ten 7/24 destek uygulaması
Antivirüs yazılımı konusunda müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaya odaklanan Eset Türkiye, telefonla ve online olarak hizmet veren “7/24 ESET Destek“ uygulamasını hayata geçirdi.

ESET NOD32 ve ESET Smart Security ürünleriyle Türkiye’nin en çok tercih edilen antivirüs yazılımlarını sunan ESET, 2014 yılı başında antivirüs sektöründe bir ilke imza atarak, hem telefonla hem de online olarak canlı ve kesintisiz hizmet veren ESET Destek hattını devreye soktu. Teknomelek Unite Bilgi Teknolojileri A.Ş. işbirliğiyle gerçekleştirilen bu uygulama ESET’in global sistemi için de bir ilk oldu. Çünkü hem dünyada hem Türkiye’de antivirüs sektöründeki genel uygulama, teknik destek hizmetinin mesai saatleri içinde uygulanmasıdır. Ancak bu yılın başından beri ESET kullanıcıları artık 0850 221 37 38 numaralı telefondan ürünlerle ilgili 7 gün 24 saat teknik destek ve bilgi alabiliyorlar.
 
Kullanıcıların yüzde 85’i sesli destek istiyor

ESET Destek hattına Ocak ve Şubat aylarında yapılan aramalar ilginç veriler ortaya koydu. Bu dönemde destek hattına gelen kullanıcıların yüzde 85’i telefonla arayarak sorununa sesli çözüm getirilmesini istedi. Yüzde 15’i ise web üzerinden indirilen ESET Connect hizmetini kullanarak çözüm talep etti. ESET Connect uygulamasıyla ESET teknik ekibi, kullanıcının bilgisayarına doğrudan bağlanarak canlı destek sağlıyor.
 
En çok pazartesi günleri destek aranılıyor

Kullanıcılar haftada en çok pazartesi günleri ve haftada en çok 11.00-13.00 saatleri yani genellikle öğle yemeğine çıkmadan önce arıyor. ESET Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Alev Akkoyunlu’ya göre, kullanıcılar haftasonunun ardından bilgisayar ile ilgili sorunlarını çözerek haftaya başlamak istiyor.
 
Kullanıcılar memnun

ESET Destek uygulaması ile ilgili olarak kullanıcılardan çok olumlu tepkiler aldıklarını belirten ESET Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Alev Akkoyunlu, “Yazılımlarla ilgili 7 gün 24 saat hem de canlı ve sesli olarak destek alabiliyor olmak, kullanıcıları rahatlattığı gibi ürüne ilişkin güven duygusunu da perçinliyor. Destek hattına ve sağlanan hızlı çözümlere ilişkin çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Kullanıcılarımız memnun. Bu uygulama ile ESET’in global sistemi içinde de bir ilke imza atarak örnek olduk. ESET Türkiye olarak, kullanıcılarımıza ilkleri ve en iyi desteği sunmaya devam edeceğiz“ diye konuştu.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1015 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim