• BIST 9548.09
  • Altın 2494.347
  • Dolar 32.5048
  • Euro 34.4496
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C

İKSV'nin iletişim sponsoru yine Vodafone

İKSV'nin iletişim sponsoru yine Vodafone
Mayıs 2010’dan beri İKSV’nin resmi iletişim sponsoru olan Vodafone Türkiye, işbirliğini sürdürmek üzere anlaşma tazeledi.

İletişim teknolojileriyle tüm Türkiye’ye ilham verme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, teknolojik yatırımların yanı sıra kültür ve sanata desteğini de sürdürüyor. Mayıs 2010’dan beri Türkiye’nin kültür ve sanat gündeminde belirleyici rolü üstlenen İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) iletişim sponsoru olan Vodafone, yenilenen sponsorluk anlaşmasıyla İKSV ile iş birliğini sürdüreceğini duyurdu.

Mobil iletişim teknolojileriyle kültür ve sanatın bir araya gelmesiyle oluşan sinerjiye vurgu yapan Vodafone, abonelerine uçtan uca iletişim hizmetleri sunan Vodafone Red markasıyla İKSV’nin iletişim sponsorluğunu yürütecek. İstanbul başta olmak üzere ülkemizdeki kültürel faaliyetlere ivme kazandırmak hedefiyle imzalanan resmi sponsorluk süreci boyunca Vodafone, mobil iletişim teknolojileri aracılığıyla İKSV etkinliklerinin daha geniş kitlelere ulaşmasına da katkıda bulunacak.

Son 4 yıldır sponsor

Son 4 yıldır İKSV’nin resmi iletişim sponsoru olan Vodafone Türkiye bu iş birliği kapsamında İKSV ile iki yıldır Filmekimi’nin Anadolu’ya genişletilmesi ve dünyaca ünlü tiyatro oyunu III. Richard’ın İstanbul’da sergilenmesi gibi etkinlikleri hayata geçirdi. Vodafone Türkiye’nin iPhone ve Android telefonlar için geliştirdiği, App Store ve Google Play Store’dan ücretsiz indirilebilen İKSV Mobil uygulaması sayesinde İKSV festivalleri ve İstanbul Bienali hakkında güncel bilgiler takip edilebiliyor.

İKSV’nin ana iletişim sponsoru olarak konumlanan Vodafone Red, İKSV Salon etkinliklerini de kucaklıyor. Uçtan uca hizmetlerle abonelerinin iletişim ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan Vodafone Red, İKSV sponsorluğu kapsamında Salon İKSV’deki etkinliklerde bir bilet aldıklarında ikinci bilete Vodafone Red’in hediyesi olarak kavuşuyor. İKSV organizasyonuyla Türkiye’deki ilk konserini vermek üzere 15 Temmuz akşamı İstanbul’a gelecek olan Neil Young, Vodafone Red sponsorluğunda KüçükÇiftlik Park’ta sahne alacak. Vodafone Red aboneleri, Neil Young konserinin biletlerine de Vodafone Red’e özel %20 indirimle sahip olabiliyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:

“Türkiye’de dijital dönüşümün lideri olma vizyonuyla sürekli hizmet ve teknoloji yatırımları yaparken sosyal yatırımlarımızı da eşit derecede önemsiyoruz. Türkiye’nin kültür ve sanat gündeminde çok önemli bir rol üstlenen İKSV ile Vodafone’un bir araya gelmesinden oluşacak sinerjinin ülkemizdeki kültürel faaliyetlere bir ivme oluşturacağı inancıyla Mayıs 2010’da resmi sponsorluk sürecimizi başlattık. Şimdi ise resmi iletişim sponsorluğumuzu tazelemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vodafone olarak kendimizi İKSV’nin sadece iletişim sponsoru olarak konumlandırmıyoruz. Özellikle İstanbul’u kültür ve sanat başkenti yapmak, dünya markasına dönüştürmek üzere global iletişim ağımızı seferber ediyoruz. Temel önceliğimiz, mobil iletişim teknolojileri aracılığıyla İKSV etkinliklerinin daha geniş kitlelere ulaşmasına ve ülkemizin kültürel gelişimini ileri taşıyacak organizasyonların Türk sanatseverlerle buluşmasına katkıda bulunmak. Türkiye’nin kültür ve sanat hayatında saygın bir rol üstlenen İKSV’ye desteğimiz ve kültür sanat alanına yaptığımız yatırımlarla, ülkemizin sürdürülebilir sosyal kalkınmasına katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.”

İKSV Genel Müdürü Görgün Taner şöyle konuştu: “Dünyanın en değerli mobil iletişim markalarından Vodafone ile gerçekleştirdiğimiz yaratıcı iş birliği, İstanbul Kültür Sanat Vakfı olarak hem Türkiye’nin kültür sanat hayatındaki öncü rolümüzü sürdürebilmek hem de İstanbul’u uluslararası kültür sanat platformunun önemli merkezleri arasında ilk sıralara yükseltebilmek adına büyük önem taşıyor. İki kurumun birbirinin değerlerine katkıda bulunarak geliştirdiği bu yenilikçi işbirliğinin önümüzdeki yıllarda daha da güçleneceğine inanıyoruz.”

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 874 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim