• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Avea, 'Agile Studio' uygulamasını tanıttı

Avea, 'Agile Studio' uygulamasını tanıttı
Avea, Amsterdam'da gerçekleştirilen Scrum Day Europe'de, sürdürülebilir çevikliği artırmak için geliştirdiği ürünü olan Çevik Stüdyo'yu (Agile Studio) tanıttı.

Türkiye’nin yenilikçi mobil iletişim şirketi Avea, farklı ülkelerden 220 çevik uygulama liderini Amsterdam’da buluşturan ve bu konuda dünyanın en büyük etkinliği olan Scrum Day Europe’ta, sunum yapan tek Türk şirketi olarak Çevik Stüdyo (Agile Stüdyo) uygulamasını tanıttı.

Avea bünyesinde sürdürülebilir çevikliği artırmak için danışmanlık çözümleri sunan Çevik Stüdyo (Agile Studio), 3 Temmuz 2014’te Amsterdam’da düzenlenen ve Avrupa’nın bu alandaki en büyük etkinliği olan Scrum Day Europe’ta boy gösterdi. Bu yıl dünyanın farklı ülkelerinden 220 çevik uygulama liderinin hazır bulunduğu etkinliğe, Türkiye’den katılan tek konuşmacı ise Avea İK Dönüşüm & Çevik Stüdyo Kıdemli Müdürü Dr. Selçuk Alimdar’dı.

“Avea Çevik Stüdyo, çevik yönetimin Ar-Ge merkezi”

Gerek takım gerekse organizasyon seviyesinde danışmanlık veren, bu kapsamda kurum içinde çeşitli eğitimler, gelişim programları, çeviklik ölçümü ve koçluk hizmetleri sunan Çevik Stüdyo, çevik yönetimin Ar-Ge ve danışmanlık merkezi.

Avea 2013’te uygulamaya koyduğu; değişime hızlı ve etkili biçimde adapte olmayı ve esnekleşmeyi sağlayan Çevik Stüdyo, çevik yaklaşımı bilgi teknolojileri dışına çıkararak satış, müşteri hizmetleri ve insan kaynakları gibi birimlerde de uyguluyor.

Anti-bürokratik bir kurum olma misyonuyla paydaşları ikna etmek, süreçleri iyileştirmek ve organizasyondaki hiyerarşiyi azaltmak amacıyla hayata geçirilen bu uygulama, müşterilerin beklentilerini çok daha hızlı karşılayarak onların memnuniyetlerini arttırmaya yardımcı oluyor.

Hâlihazırda 30 çevik takımıyla başarılı sonuçlar elde eden Avea, Çevik Stüdyo sâyesinde hız, kalite, esneklik, motivasyon ve işbirliğini artırarak müşterilerine daha hızlı çözümler üretmeyi hedefliyor.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1217 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim