• BIST 9113.57
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

ALBtelecom ve Eagle Mobile'e ödül verildi

ALBtelecom ve Eagle Mobile'e ödül verildi
Çalık Holding’e bağlı şirketlerden Arnavutluk'un en büyük sabit hat operatörü ALBtelecom ve GSM sektöründeki markası Eagle Mobile’in Genel Müdürü Dr. Erkan Tabak’a “Saranda Şehri Şükran Ödülü” verildi.

Çalık Holding’e bağlı şirketlerden Arnavutluk'un en büyük sabit hat operatörü ALBtelecom ve GSM sektöründeki markası Eagle Mobile’e Saranda Belediyesi tarafından “Saranda Şehri Şükran Ödülü” verildi. Saranda Belediyesi’nde düzenlenen törende ALBtelecom Genel Müdürü Dr. Erkan Tabak, ödülü kentin Belediye Başkanı Stefan Çipa’dan aldı. Ödül nedeniyle Saranda Belediye Başkanı Çipa’ya teşekkür eden Dr. Erkan Tabak, ALBtelecom’un Saranda halkı ile kentin yerli ve yabancı ziyaretçilerine nitelikli iletişim hizmeti sunabilmek için yapılan yatırımları anlattı. Tabak, ALBtelecom ve Eagle Mobile olarak yapılan yatırımlarla hizmet kalitesini sürekli yükseltirken, belediyenin ve devletin sosyal hizmetlerini de desteklemeye devam edeceklerini söyledi. ALBtelecom yöneticileri, ödül töreni öncesinde, Saranda Çocuk Yetimhanesi’ni ziyaret ederek yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle hazırlanan hediye paketlerini dağıttılar.

Turizme büyük katkı

Turistik bölgelere özel bir önem veren ALBtelecom, Saranda’ya sabit telefon, 3.5 G mobil ve ADSL internet altyapısının yanında, kablosuz (Wi-Fi) internet noktaları kurdu. Saranda kıyısında günde 2 saat ücretsiz internet sağlayan ALBtelecom, turistlerin iletişimini kolaylaştırarak kent turizmine katkıda bulunuyor. Wi-Fi internet hizmeti verilen bölgeler arasında, İşkodra, Velipoja (Velipoya), Shëngjin (Şıncin), Peshkopia (Peşkopiya), Lezha, Durus, Tiran, Fushë-Kruja (Fuş-Kruya), Kavaja (Kavaya), Elbasan, Kuçova, Fier, Berat, Çorovoda, Vlora, Tepelena, Gjirokastra (Cirokastra), Dhërmi-Palasa (Lırmi-Palasa), Himara ve Saranda’ya kadar olan deniz kıyısı yer alıyor. Bu öncü proje, sahil ya da dağ turizmi bölgelerinde hızlı Wi-Fi internet ihtiyacı olan turistlerin hayatını kolaylaştırıyor.

ALBtelecom’un bu projesi yeni noktalarla gelişmeye devam ederken, Wİ-Fİ hizmetinin ülkenin her bölgesine yayılması öngörülüyor. Diğer taraftan, ALBtelecom’un sosyal sorumluluk bağlamında ülkenin bazı kentlerindeki çocuk yetimhaneleri için geliştirdiği rehabilitasyon projeleri ise devam ediyor.

calik2.20140726114838.jpg

calik3.20140726114855.jpg

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1173 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim