• BIST 9060.71
  • Altın 2292.356
  • Dolar 32.3135
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Turkcell'den 'gnctrkcll' uygulaması

Turkcell'den 'gnctrkcll' uygulaması
Turkcell’in gençlik kulübü gnctrkcll, tüm marka dünyasını ve eğlenceyi tek bir mobil uygulamada buluşturan gnctrkcll uygulamasını hizmete sundu.

Gençlerin hem iletişim hem de sosyal ihtiyaçlarına yönelik özel avantajlar sunan Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnctrkcll, çeşitli fırsatlar ve oyunlaşmış kurgular sunan yeni bir mobil uygulamaya imza attı.
İlk aşamada iOS ve Android cihazlar için geliştirilen mobil gnctrkcll uygulamasını cep telefonlarına yükleyen gençler, kendi profillerini oluşturarak kişisel kullanım ve paket bilgilerini güncel olarak takip edebiliyor. gnctrkcll’lilere özel olarak hizmet veren müşteri temsilcileri gencaver’lere tek bir tıklamayla ulaşarak, ihtiyaç, talep ve beklentilerini aktarıyor; sorularına anında yanıt alıyor. Ayrıca güncel kampanya ve marka işbirliklerinden haberdar oluyor, tek bir tuşla marka faydalarında geçerli şifreyi alabiliyor. Bunun yanı sıra kullanım alışkanlıklarına bağlı olarak edindiği “rozetler” sayesinde ise çeşitli markalardan sürpriz hediyeler kazanıyor.

Uçanlar: Her zaman ilklerin, avantajların, eğlencenin adresi gnçtrkcll

Turkcell Genç Segment Pazarlama Direktörü Bahar Uçanlar, “7.3 milyon üyesiyle Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnctrkcll, ilk günden bu yana her zaman ilklerle, eşsiz avantajlarla ve eğlenceyle bir arada anıldı. Şimdi de gnctrkcll’in bu doğasına son derece uygun bir mobil uygulama ile tüm üyelerimizi tek çatı altında buluşturmayı hedefliyoruz. Gençler zaten kendi ihtiyaçlarını çok doğru bir şekilde tespit eden, buna uygun çözümleri bekleyen bir kitle. Yine onların beklentilerine uygun olarak geliştirilen bir uygulama olan gnctrkcll uygulaması ile kendilerine sunulan avantajlardan en üst seviyede yararlanırken, işin eğlence kısmından da geri kalmayacaklar” diye konuştu.

App’siz adamın maceraları

Avantajlı bir dünyayı eğlence ile birleştiren gnctrkcll uygulamasının dijital kanallarda yayınlanan filmi de oldukça dikkat çekici. Vizyona girdiği yılda gişe rekorları kıran Issız Adam filmine gönderme yapan filmin kahramanı “App’siz adam”. Reklam filminde gnçtrkcll uygulamasını indirmeyen bir gnctrkcll’linin kimseye itiraf edemediği gizli hüznü anlatılıyor.
Tüm marka dünyasını ve eğlenceyi tek bir uygulamada buluşturan ve tüm üyelerini aynı çatı altında buluşturan gnctrkcll uygulaması ile gnctrkcll’lilerin marka ile ilgili bilmek istediği her şey en sosyal ve eğlenceli şekli ile her an ceplerinde.

bahar2.jpg

www.ulasimonline.com
 

Bu haber toplam 1026 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim