• BIST 9524.59
  • Altın 2510.857
  • Dolar 32.5608
  • Euro 34.6255
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Johnson Controls'dan Varta mobil uygulaması

Johnson Controls'dan Varta mobil uygulaması
Yeni Varta mobil uygulaması, ihtiyaç duyulduğu her zaman ve her yerde aküyü en doğru şekilde değiştirmeniz için size yardımcı oluyor.

Johnson Controls, servisler ve tüketicilerin tüm araçlar için doğru VARTA aküyü bulmalarına yardımcı olacak yeni bir mobil akü arama uygulaması geliştirdi. VARTA mobil akü arama uygulaması, araç türüne, Avrupa parça numarasına veya kısa koda göre doğru aküyü tespit ederek, kapsamlı bir bayi arama fonksiyonu sunuyor. Uygulama montaj süresi ve akü konumu gibi faydalı değişim bilgileri de içeriyor.
 
Servis ve tüketici avantajları

VARTA mobil akü arama uygulamasında,  işleme aracın üretim yılı, markası, modeli ve motor tipini seçilerek başlıyor ve doğru araç modelinin seçilmesiyle devam ediyor. Uygulama sonrasında doğru VARTA aküyü göstererek ürün ile ilgili faydalı bilgiler veriyor.
 
Mobil akü arama uygulaması, akü değişim işlemlerini hızlandırmak için servislere de çok faydalı bilgiler sunuyor. Hızlı akü değişimi için tam montaj konumu ve tahmini montaj süresi de belirlenebiliyor.
 
Entegre bayi arama fonksiyonu, tüketicilerin kendilerine en yakın VARTA bayisini bulmalarına yardımcı oluyor. Uygulama, müşterilerin o an bulundukları yerdeki ya da istedikleri yerdeki akü bayilerini ve onların iletişim bilgilerini listeliyor ve en yakın VARTA bayisinin hangisi olduğunu gösteriyor.
 
Uygulama, iPhone ve iPad'ler için Apple App Store'da ücretsiz sunuluyor.

Johnson Controls Power Solutions

Johnson Controls Power Solutions, kurşun asitli otomotiv akülerinde ve Start-Stop, hibrit ve elektrikli araçlar için gelişmiş akülerde dünya lideri. 50 adet üretim, geri dönüşüm ve dağıtım merkezi büyük otomobil üreticilerine ve satış sonrası perakendecilere dünyanın kurşun asitli akülerinin üçte birinden fazlasını sağlıyor. Yenilikçi teknolojileri sayesinde hibrit ve elektrikli araçlar için gelişmiş aküler üretmekte. Johnson Controls, dünyada seri üretim için lityum iyon aküleri üreten ilk firma. Sürdürülebilirlik sorumluluğu; dünya çapındaki birinci sınıf teknolojileri, üretim ve geri dönüşüm kapasiteyle kanıtlandı.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1106 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim