• BIST 9028.09
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

PureVPN'den güvenli internetin püf noktaları

PureVPN'den güvenli internetin püf noktaları
PureVPN, Türkiye’de ilk kez düzenlediği, farklı alanlarda birçok davetlinin katılımıyla gerçekleşen basın toplantısıyla sektöründeki tecrübesini ve birikimlerini aktardı.

Farklı alanlardan önemli isimlerin bir araya geldiği PureVPN basın buluşması, PureVPN Ülke Sorumlusu Emir Cerrahoğlu'nun katılımıyla Urban Station Şişhane'de gerçekleşti.
 
Sunumda Türkiye’yi yakından ilgilendiren internet sansürleri, bölgesel kısıtlamalar, güvenlik ve gizlilik başta olmak üzere PureVPN’i özel kılan faktörler, PureVPN’in diğer VPN servislerinden farkları, Türkiye hakkındaki görüşleri ve gelecekteki projeleri gibi konulara yer verildi.
 
PureVPN’in yaptığı araştırmalara göre VPN’in dünya pazarındaki yeri 270 milyon $ olmakla beraber bu payın yaklaşık 189 milyon $’lık kısmına henüz dokunulmadığına değinildi. Türkiye’nin bu pasta diliminde büyük bir yeri olduğuna dikkat çekilen toplantıda, PureVPN’in Türkiye’de çevrimiçi gizlilik ve internet özgürlüğü denildiğinde akla gelen ilk isim olma hedefi dile getirildi.
 
Basın mensupları sunumun ardından İstanbul'un tarihi mekânlarından biri olan Galata Kulesi manzarası eşliğinde yemek için bir araya geldiler ve sohbetin tadını çıkardılar.
 
PureVPN Hakkında
 
GZ Systems tarafından Kasım 2006'da temelleri atılan PureVPN, 2007 yılından itibaren dünya çapında hem kamusal hem de bireysel VPN hizmeti sağlıyor. 2014 itibariyle 45 ülkede toplamda 300'den fazla sunucusu ve dünya çapında 1 milyondan fazla mutlu müşterisi olan PureVPN, bilgi güvenliği, kişisel gizlilik ve sansürsüz internet gibi konularda tam başarı elde ediyor.
 
PureVPN kullanıcılarına Windows'un dışında, Mac, Linux, iOS, Android, BlackBerry, Boxee BOX, DD-WRT Router, HP WebOS gibi platformlarda da destek sunuyor. Böylece her bir kullanıcı için tek bir PureVPN hesabı, bütün cihazları koruma altına alabilmeye ve özgürleştirmeye olanak veriyor.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1126 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim