• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Turkcell, 'ESET' ile işbirliğine gitti

Turkcell, 'ESET' ile işbirliğine gitti
Turkcell’in 4G özellikli yeni telefonu T50’yi tercih eden Turkcell aboneleri, mobil cihazlara yönelik kapsamlı dijital koruma sağlayan ESET Mobile Security ürününü 6 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecekler.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell ve Türkiye’nin en çok tercih edilen antivirüs yazılımlarını sunan ESET, bu yılın başında T40 akıllı telefonu kullanıcılarının dijital güvenliğine yönelik önemli bir işbirliğine imza atmışlardı. Şimdi abonelerine yeni ve gelişmiş özelliklere sahip T50 modelini sunan Turkcell, bu modelde de ESET’le beraber çalışıyor.

Benzersiz ve güvenli online deneyim

Herkese açık Wİ-Fİ noktalarında internet kullanıldığında, online alışveriş ve bankacılık uygulamalarında ya da çeşitli aplikasyonlar indirildiğinde dijital tehditlere karşı akıllı cep telefonlarının en yüksek korumaya sahip olması artık çok önemli.

ESET‘in mobil güvenliğe yönelik ürünü ESET Mobile Security, sürekli güncellenen kapsamlı koruma yapısı ve düşük bellek gereksinimli cihazı yormayan çalışmasıyla T50’yi en üst seviyede koruma altına alıyor. ESET Mobile Security, özellikle daha az güvenli ortamlarda mobil cihazların huzurla kullanılmasını sağlayarak dijital konfor sunmak üzere tasarlandı.

6 ay ücretsiz

Turkcell T50’yi tercih eden Turkcell aboneleri, ESET Mobile Security ürününü 6 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecekler. T50 kullanıcıları, cihazda yer alan Kurulum Yöneticisi uygulaması içindeki Araçlar kategorisinden ESET Mobile Security’i indirebilirler.

Turkcell T50 kullanıcıları, telefonun HD kalitesinde görüntü sunan 5 inç’lik ekranı, dört çekirdekli 1.2 GHZ’lik işlemcisi, Android‘in son versiyonu Kitkat işletim sistemi, 13 MP’lik kamerası ve 4G özellikleriyle konfor yaşarken, ESET Mobile Security, yazılımıyla da dijital saldırılara karşı güvende olmanın keyfini sürecekler.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1457 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim