ÇOK OKUNANLAR
FOTO GALERİ
YORUMLANANLAR
YORUM HATTI
GAZETE BAŞLIKLARI



Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kazakistan'dan tarihinin en büyük siparişi
Kazakistan sivil havacılık kurumu tarihinin en büyük siparişini verdi. Kazakistan Hava Yoları Air Astana ve Boeing firması yetkililer arasında uçak alım anlaşması yapıldı.
05 Şubat 2012 / 00:12

Kazakistan sivil havacılık kurumu tarihinin en büyük siparişini verdi. Kazakistan Hava Yoları Air Astana ve Boeing firması yetkililer arasında uçak alım anlaşması yapıldı. Almatı şehrinde imzalanan anlaşma kapsamında Kazakistan sivil havacılığı, 4 tane Boeing 767-300 ve 3 tane Boeing 787-8 Dremliner olmak üzere 7 uçak siparişi verdi.

Toplam 1 milyar 300 milyon dolar değerindeki uçak siparişinin ilk ayağını oluşturan Boeing 787-8 Dremliner tipi uzak menzilli 3 uçağın teslimatının 2013 ve  2014 yıllarında gerçekleşeceği belirtildi. Siparişin ikinci kısmı olan Boeing 767-300 tipi uzak menzilli 4 uçağın ise 2017 ile 2019 yıllarında Kazakistan'a teslim edilecek.

www.UlasimOnline.Com

ULAŞIM ONLINE TV
ÖZEL HABER
ANKET
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım sizce başarılı mı?
EVET
HAYIR
FİKRİMYOK
RÖPORTAJ