• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Havacılık Eğitim Fuarı IFTE 2013

Havacılık Eğitim Fuarı IFTE 2013
Türkiye'nin en büyük havacılık haber portalı AirportHaber'in de yer alacağı Türkiye'de ilk olan Havacılık Eğitim Fuarı 27-28 Eylül'de Wow Convention Center'da kapılarını açacak.
Türkiye'nin en büyük havacılık haber portalı AirportHaber'in de yer alacağı Türkiye'de ilk olan Havacılık Eğitim Fuarı 27-28 Eylül'de Wow Convention Center'da kapılarını açacak.
 
Ülkeler arasında sınırların kalkmaya başlaması ve teknolojik gelişmeler, dünyada olduğu gibi ülkemizde de havacılık sektörünün gelişmesine olanak sağladı. Yeni kurulan havayolu şirketleri, sayıları her geçen gün artan yolcu ve kargo uçakları, Türk havacılık sektörünün kısa sürede büyümesine neden oldu. Uçaklarla, kısa sürede uzun mesafeler gidilmesi ve ucuzlayan bilet fiyatları, hava taşımacılığını insanların, bir numaralı tercihi haline getirdi. Uçuş okulları, kalifiye personel açığını kapatıyor. 
 
Havacılık sektöründeki bu hızlı büyüme, beraberinde kalifiye personel ihtiyacını da gündeme getiriyor. Havacılık eğitimi veren kurum ve kuruluşlar, kalifiye personel yetiştirmek adına sektöre önemli katkılar sağlıyor. Pilot veya havacılık sektörünün herhangi bir noktasında çalışmak isteyen gençler, Ulaştırma, Deniz ve Haberleşme Bakanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirilmiş Havacılık Eğitim Organizasyonları’nda, gerekli eğitimleri alarak, yeni kariyerlerine adım atabiliyor.
 
GENÇLER İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSAT
 
Türkiye’nin ilk Havacılık Eğitim Fuarı (IFTE 2013), sektörde var olmak isteyen gençler için önemli bir fırsat oluşturuyor. Havacılık eğitimi veren birçok ulusal ve uluslararası kurum, IFTE’de bir araya geliyor. Fuara ziyaretçi olarak gelen gençler, sektörde önemli yere sahip eğitim kuruluşları hakkında detaylı bilgi edinerek, kendi için en doğru kararı verme imkânını buluyor.
 
İŞBİRLİĞİ FIRSATI
 
IFTE, havacılık sektöründe çalışmak isteyenlerin yanı sıra, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlar için de önemli bir fuar. IFTE, kurum ve kuruluşların uluslararası düzeyde bilinirliğini arttırmak, kurumlar arasında işbirliği zemini hazırlamak, havacılık eğitimlerinin sürekli gelişimine katkı sağlamak ve sektörle ilgili gelişmelerden ve fırsatlardan, sektörü haberdar etmek adına düzenlenen etkin bir fuar olma niteliği taşıyor.
 
20 ÜLKEDEN 80 KATILIMCI
 
Türkiye’nin ilk Sivil Havacılık Eğitim Fuarı IFTE 2013, 27-28 Eylül tarihlerinde WOW Convention Center’da düzenleniyor. 10 yılı aşkın süredir havacılık sektörüne hizmet veren, deneyimli bir ekip tarafından kurulan Mavi Fuarcılık’ın ev sahipliğini yaptığı fuarda 20 ülkeden 80 katılımcı kurum ve kuruluş yer alıyor.
 
Bu haber toplam 1487 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim