• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Germanwings Bahar Festivali'ne uçuruyor

Germanwings Bahar Festivali'ne uçuruyor
Yepyeni konseptiyle yolcularına yüksek kalitede hizmet sunmayı amaçlayan Germanwings, Almanya’nın en güzel şehirlerinden Stuttgart’ta düzenlenecek Bahar Festivali’ne uçuruyor.

Yıl boyunca çok sayıda kültür aktivitesinin düzenlendiği Almanya’nın Stuttgart kentinde düzenlenecek olan Stuttgart Bahar Festivali 19 Nisan’da başlayıp 11 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

Cannstatter Wasen’de düzenlenen festivalde birbirinden eğlenceli etkinliklerin yanı sıra 47 metrelik dönme dolap ve büyük hızlı tren başınızı döndürecek. Pek çok eğlenceli aktivite ve konsere ev sahipliği yapacak festivalde birbirinden leziz yemeklerin de tadına vararak renkli ve neşeli saatler geçirmek mümkün.

Germanwings Nisan ve Mayıs ayları boyunca İstanbul-Stuttgart arası Salı ve Pazar günleri olmak üzere haftada 2 kere uçuş düzenlemektedir.

Yeni Germanwings yolcularına ‘a la carte’ hizmet sunuyor

‘Yeni Germanwings’ konsepti altında yolculara ‘a la carte flying’ (alakart uçuş) hizmeti veren havayolu, yolcuların kendi bireysel ihtiyaçlarına uygun olarak paketlerini oluşturmalarına olanak sağlıyor. Yolcular, dilediklerinde hiçbir ekleme olmaksızın sadece düşük tarifeli uçuşun keyfini sürerken, isterlerse pek çok ekstra hizmeti de uçuş yanında satın alarak yüksek kalitede yolcu deneyimi de yaşayabiliyor.

‘Yeni Germanwings’ yolcularına 3 farklı hizmet paketi sunuyor. En iyi ve yüksek kalitedeki ‘Best’ seçeneği özellikle iş seyahati yapan yolcuların tüm ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte tatil ve gezi amaçlı seyahat eden yolculara da hitap ediyor.  İkinci bir seçenek olan ‘Smart’ seçeneği ise yolculara bazı ek hizmetler sunulan ancak yolcuların diledikleri her hizmeti ekstra olarak eklenebildiği bir seçenek oluyor. Üçüncü ‘Basic’ seçeneği ise yolculara hiçbir ek hizmet olmaksızın sadece düşük tarifeli uçuş sunuyor.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1325 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim