• BIST 9079.97
  • Altın 2323.132
  • Dolar 32.3439
  • Euro 34.8631
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

TAV, Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi

TAV, Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi
Havacılık sektörünün en iyilerinin belirlendiği Emerging Markets Airporst Awards, TAV İnşaat’ı “Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi” seçti.

Uluslararası havacılık sektörü otoritelerini bir araya getiren Birleşik Arap Emirlikleri’nden Abu Dabi’deki Emerging Markets Airports Awards - Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri kapsamında TAV İnşaat, “Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi” seçildi. Abu Dabi’de düzenlenen törende, TAV İnşaat “Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi” ödülünü kazanarak bu bölgedeki başarısını bir kez daha belgeledi.

TAV İnşaat Ortadoğu Direktörü Yusuf Akçayoğlu, “Dünyada havalimanı yatırımlarının en yoğun olarak gerçekleştiği bir bölgede yılın en iyi havalimanı müteahhidi olarak seçilmek bizi gururlandırdı. Havalimanı inşaatlarındaki uzmanlığımızı ve işlerimizin kalitesini bir kere daha gösterdiğimizi düşünüyoruz. Katar’da tamamladığımız Hamad Uluslararası Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi ve inşaatına devam ettiğimiz Abu Dabi Uluslararası Havalimanı Midfield Terminal Binası projeleri başta olmak üzere Körfez Bölgesi’nde kontrat bedeli 11 milyar dolara varan projelerimiz ile en başarılı Türk müteahhitleri arasında bulunuyoruz. Bu bölgedeki havalimanı projelerinin her birinde en seçkin mimarlık ofisleri ve mühendislik firmaları çalışıyor. Umman’da, Suudi Arabistan, Katar, Mısır, Tunus ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde her biri mühendislik harikası olan bu prestijli projelerin tamamında değişmeyen tek isim TAV İnşaat; tüm bu işverenler tarafından tercih edilmenin gururunu yaşıyoruz. TAV İnşaat olarak bölgede iz bırakan projeler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Arabian Reach tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 2014 Emerging Markets Airports Awards 23 kategoride sahiplerini buldu. Havacılık, Uzay, Kargo ve Lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren havalimanı profesyonellerini bir araya getiren organizasyonda geçen yıl TAV Grubu CEO’su M. Sani Şener “Yılın Havalimanı Profesyoneli” olarak gösterilmiş, TAV İnşaat tarafından yapılan İzmir Adnan Menderes Havalimanı da “Ekolojik Yenilik Açısından En İyi Havalimanı” seçilmişti.

tav2.20140410171051.jpg

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1068 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim