• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Pegasus'un Cenevre seferleri başlıyor

Pegasus'un Cenevre seferleri başlıyor
Yeni hatlarıyla uçuş ağını genişletmeye devam eden Pegasus Hava Yolları, 21 Haziran’dan itibaren 49,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla İsviçre’nin Cenevre şehrine uçmaya başlıyor.

Pegasus, Zürih ve Basel’den sonra İsviçre’deki 3. noktası Cenevre’ye haftanın 4 günü karşılıklı seferler gerçekleştirecek. Pegasus misafirleri, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Cenevre Uluslararası Havaalanı’na Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri saat 11:40’ta; Cenevre Uluslararası Havaalanı’ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise saat 14:30’da uçabilecek.

Pegasus, Cenevre’yi 20 noktaya bağlıyor

Pegasus, misafirlerini Cenevre’ye yurt içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Dalaman, Ankara, Gaziantep, Hatay, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon ve Sivas olmak üzere 15 noktadan, yurt dışında ise Doha, Kuzey Kıbrıs/Ercan, Bişkek, Kharkiv, Tel Aviv olmak üzere 5 noktadan, toplamda 20 noktadan bağlantılı olarak uçuracak.

Pegasus’la Avrupa’nın en kozmopolit şehrine unutulmayacak bir gezi!

İsviçre’nin Zürih’ten sonra en fazla nüfusa sahip şehri Cenevre, pek çok uluslararası kuruluşun merkezine ev sahipliği yapıyor. Sanatçı şehri olarak bilinen Cenevre’de misafirler; şehrin taş döşeli sokaklarında keyifli yürüyüşler yaparak St. Pierre Katedrali’ne ulaşabilir; Leman gölü kıyısındaki İngiliz Bahçeleri’nde Cenevre’nin en önemli sembollerinden olan, çiçekten yapılmış ve her mevsim renkleri değişen çiçek saatini görebilirler. İsviçre ve Fransa mutfağının kombinasyonu ile tadına doyulmaz lezzetler sunan şehirde, müzeler ve alışveriş merkezleri de gezilmeye değer alternatifler arasında yer alıyor.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 837 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim