• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Pegasus, NG Seramik ve NG Hotels işbirliği

Pegasus, NG Seramik ve NG Hotels işbirliği
Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral öncülüğünde gerçekleşen işbirliğiyle dünyada sivil havacılık sektöründe bir ilke imza atıldı.

Pegasus Hava Yolları tarafından uçak içi koltuk numaralarının bulunduğu alınlıkların reklam alanı olarak kullanılmasını içeren proje kapsamında ilk işbirliği NG Kütahya Seramik ve NG Hotels ile gerçekleştirildi. Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral öncülüğünde dünya sivil havacılık sektöründe bir ilke imza atıldı.
 
Koltuk numaralarının bulunduğu alana reklam verme fikrinin Japonya’ya yapılan bir iş gezisinde geliştiğini ifade eden NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “Japonya’dan dönmeden Sayın Ali Sabancı ile bu fikrimi paylaştım ve el sıkıştık. NG Kütahya Seramik, NG Hotels ve Pegasus oldukça yenilikçi ve girişimci markalar. Fikrimizi kısa bir süre sonra hayata geçirmekten mutluluk duyuyorum.” dedi.
 
Pegasus Hava Yolları’nın uçak içi reklam alanlarının her geçen gün değer kazandığını ifade eden Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı “Markaların ayda 2 milyona yakın hedef kitleye birebir ulaşabilecekleri uçak içi reklam alanlarımıza bir yenisini daha ekledik. Bu işbirliğimizi ilk olarak NG Kütahya Seramik ve NG Hotels ile gerçekleştirmiş olmaktan dolayı da ayrıca mutluyuz.” dedi.
 
Pegasus Hava Yolları, uçak içerisinde promosyonel ürün ve broşür dağıtımının yanı sıra LCD ekranlarını ve koltuk başlıklarını da reklam mecrası olarak kullanıyor. Türkiye’de yine ilk defa uçak içerisinde kullanılmaya başlayan kabin içi bagaj kapakları ve servis masaları da hedef kitleye ortalama bir buçuk saat boyunca kesintisiz iletişim sağlıyor. Uçak içi mecralar, yüksek geri dönüş oranları sayesinde reklamverenler tarafından yoğun ilgi görüyor.
                                                                                                                     
Pegasus Hava Yolları reklam alanlarının en iyi şekilde pazarlanması için 2006 yılından bu yana mecraları yaratmak ve geliştirmek üzerine çalışan SniperChannel’dan hizmet alıyor.

pegasus2.20140815123658.jpg

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1313 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim