• BIST 9090.91
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Pegasus'tan 'Dünyanın En Güzel Hediyesi’

Pegasus'tan 'Dünyanın En Güzel Hediyesi’
Pegasus'un bir kız çocuğunun çizdiği “Hayalindeki Tatil”in resmini en yeni uçağı üzerinde gökyüzünde dolaştırma imkanı sunan ‘Dünyanın En Güzel Hediyesi’ kampanyasına başvurular 8 Eylül’de sona eriyor.

Pegasus Hava Yolları, filosuna katılan yeni uçaklarına Pegasus Aile Bireyleri’nin son doğan kız çocuklarının isimlerini verme geleneğini, 2011 yılından beri ‘Dünyanın En Güzel Hediyesi’ kampanyası aracılığıyla misafirleri ile paylaşıyor.

Pegasus, bu yıl ‘Dünyanın En Güzel Hediyesi’ kampanyasının içeriğini 3-10 yaş arasındaki kız çocukları için “Hayalindeki Tatil” temalı bir resim yarışması ekleyerek zenginleştirdi. 8 Eylül’de başvuru süresi sona eren resim yarışmasının ardından toplanacak jüri en özgün resmi seçecek, Pegasus’un Mart 2015’te filosuna katılacak yeni Boeing 737-800 uçağı bu resim ile kaplanacak. Üstelik, yeni uçak ismini de kazanan resmi çizen minikten alacak.

Yarışmaya katılan resimleri değerlendirerek en özgün resmi seçecek olan jüride de başrolde kız çocukları yer alıyor. Jüri, Pegasus’un filosunda bulunan uçaklara ismini vermiş Pegasus Aile Bireyleri’nin kız çocukları ile geçmiş yıllarda “Dünyanın En Güzel Hediyesi” kampanyası talihlilerinden oluşuyor. Jüriye, kampanyaya yeni kurgusu dahil tüm hazırlık sürecinde danışmanlık yapan Gelişim Uzmanı Psikolog Sinem Olcay Kademoğlu eşlik ediyor.

İsim çekilişi heyecanı 30 Eylül’e kadar sürüyor

Pegasus’un en genç uçaklardan oluşan filosuna Ocak 2015’te katılacak yeni uçağı için ‘Dünyanın En Güzel Hediyesi’ kampanyası kapsamında geçmiş yıllarda olduğu gibi bir isim çekilişi düzenleniyor. Resim yarışmasına katılmamış olan 0-10 yaş arası kız çocukları için heyecanı devam ettiren “Uçağa İsim Ver” çekilişi, 30 Eylül’e kadar devam ediyor. Kız çocuklarının isminin Pegasus’un en yeni uçağı üzerinde 35 ülkede dolaşmasını isteyen ebeveynler, www.ucagaisimver.com adresi üzerinden başvuru formunu doldurarak kız çocukları için çekilişe katılabilir.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 795 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim