• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

THY uçuş ekibi yeni salonlarına kavuştu

THY uçuş ekibi yeni salonlarına kavuştu
Türk Hava Yolları'nın (THY) pilot ve hosteslerinin uçuş öncesi ve sonrası dinlenebilecekleri ve çeşitli hizmetler alabilecekleri "Crew Garden / Ekip Bahçesi" adı verilen yeni salonları bugün hizmete girdi.

THY'nin ikram hizmetlerini yürüten DOCO tarafından hazırlanan yeni salon için Pilotlar Derneği Başkanı Gürcan Mantı, uçuş öncesi ekiplerin kent trafiği içinde adeta boğuşarak havalimanına ulaştıkları için uçaklarına binmeden önce dinlenip her türlü hizmeti aldıklarını belirterek şunları söyledi:

"Motivasyon yönünde büyük bir katkısı olacağına inanıyorum. Eskiden kabin memurları ve pilotların odası ayrı idi. Burada pilot ve kabin birleşik bir oda tasarlanmış. Hakikaten modern tarzda döşenmiş, güzel bir ortam. Burada ekipler uçuşa birlikte gitme imkanına kavuşacaklar."

Atatürk Havalimanı'ndaki CIP salonuyla eşdeğer hizmet veren yeni salon için ise DOCO Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Doğudan şöyle konuştu:

"Uçuşa giden ekiplerin iyi bir ambiansta, hakikaten burada dinlendikten sonra uçağa giderek bu şekilde yolcularımıza hitap etmeleri önemli. Bunları sağlamak için çalışanlarımıza ve yolcularımıza aynı seviyede iyi bakmamız lazım. Dünyada en iyi CIP salonu olabilir ama ekipler için yapılmış olan bu salon tek. Bu esasında thy'nin ekiplerine olan saygısını gösteriyor. Bu saygının müşteriye yansımasını ve bir artı daha vermesini bekliyoruz. İnternetinden başlayın kahvesine, çayına bütün dinlenme alanları ile havaalanı içerisinde yeni bir dünya yaratıyoruz. Burada çalışan arkadaşlar gece gündüz buraya geldikleri için şöyle bir cennete girsinler sonra işlerine devam etsinler mantığındayız."

Crew Garden'ın açılışı nedeniyle 20 yeni kabin amirinin sertifikalarını veren Kabin Hizmetleri Başkanı Nevin Çolak ise son derece modern bir hale getiren dinlenme alanı için şunları söyledi:

"Bugün bizim mutlu günümüz, 'Ekip Bahçesi' adlı yeni ekip odamız açıldı. Kabin ve kokpit beraber. Baktığınızda insanın içi açılıyor. Ekiplerimiz çok değerli olduğu için onlara layık bir odamız var. Onların motivasyonunu da tabi ilerletecek, yolcularımıza farklı bir yansıması olacağına inanıyorum."

Yeni salonda her türlü yiyecek ve içeceğin yanı sıra ütü, masaj imkanı, makyaj masaları da hizmet veriyor.

thy2.20140916172617.jpg

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 2039 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim