• BIST 9036.33
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

10. kez düzenlenen Uluslararası Sivil Havacılık Fuarı başladı

10. kez düzenlenen Uluslararası Sivil Havacılık Fuarı başladı
Bu yıl 10. kez düzenlenen Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı, dünyaca ünlü firmaları konuk ediyor.
Bu yıl 10. kez düzenlenen Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı, dünyaca ünlü firmaları konuk ediyor. Fuarın bu yılki konukları arasında havacılık sektöründe 20 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Zorlu Air de bulunuyor. 25 Eylül’de başlayan ve 28 Eylül’e kadar devam edecek fuarda Zorlu Air, konuklarına hava taksi hizmeti hakkında detaylı bilgi veriyor. Zorlu Air standını ziyaret edenler Vestel'in insansız hava uçağı Karayel'in özel bir maketini görme fırsatı da elde ediyor.
 
Bu yıl İstanbul Airshow adıyla İstanbul’da başlayan Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı, yerli ve yabancı 200’ün üzerinde firmayı konuk ediyor. Havacılık sektöründe 2023 yılı hedefleri doğrultusunda yerli imalatçıları, uluslararası platformda dünya devleriyle bir araya getirmeye hazırlanan fuarın bu yılki konuklarından biri Zorlu Air.
 
Zorlu Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Zorlu Air, fuarda ana katılımcılardan biri olarak havacılık sektörünün lider firmalarıyla bir araya geldi. Filosunda Bell 430 model 2 adet VIP helikoptere ve Gulfstream G-450 Large Cabin bir uçağa sahip olan Zorlu Air, bu etkinlikle hava taksi ticari taşıma hizmetini yakından tanıtma imkanı buldu.
 
Vestel Savunma Sanayi tarafından tamamen özgün olarak milli kaynaklarla geliştirilen yerli taktik insansız hava aracı Karayel’in özel bir maketi fuar süresince Zorlu Air standında yer alıyor. Karayel; Savunma Sanayi Müsteşarlığı (SSM) ile Vestel Savunma Sanayi A.Ş. arasında imzalanan Taktik İnsansız Hava Aracı Geliştirme Projesi sözleşmesi kapsamında tamamen Türk mühendisler tarafından özgün olarak geliştirildi.  25 Eylül’de kapılarını açacak etkinlikte Zorlu Air standını ziyaret edenler, Türkiye'nin ilk ve tek yerli taktik insansız hava aracı Karayel’in maketini yakından görme şansı yakalıyor.
 
 
Bu haber toplam 1362 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim