• BIST 9057.89
  • Altın 2292.138
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0981
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Germanwings’ten 3 yeni destinasyon

Germanwings’ten 3 yeni destinasyon
Germanwings yaz tarifesi kapsamında rotasına yepyeni destinasyonlar ekleyerek pazardaki liderliğini sürdürmeye devam ediyor.
Germanwings yaz tarifesi kapsamında rotasına yepyeni destinasyonlar ekleyerek pazardaki liderliğini sürdürmeye devam ediyor. Yaz tarifesi kapsamında 29 Mart 2015 tarihi itibariyle Stuttgart’tan İspanya’nın en güzel şehirlerinden biri olan Valensiya’ya haftada dört, Fransa’nın güney sahilinde bulunan ve ülkenin en önemli turizm merkezlerinden Nice’e ve turistlerin uğrak yeri Amsterdam’a ise haftada altı kez uçuş düzenleyecek.
 
Ayrıca turistlerin en çok ilgisini çeken yerlerden biri olarak gösterilen Londra, Paris ve Brüksel’e ise haftada dört uçuş gerçekleştirecek.
 
Yeni Germanwings Hakkında  
 
‘Yeni Germanwings’ yolcularına 3 farklı hizmet paketi sunuyor. En iyi ve yüksek kalitedeki ‘Best’ seçeneği özellikle iş seyahati yapan yolcuların tüm ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte tatil ve gezi amaçlı seyahat eden yolculara da hitap ediyor.  İkinci bir seçenek olan ‘Smart’ seçeneği ise yolculara bazı ek hizmetler sunulan ancak yolcuların diledikleri her hizmeti ekstra olarak eklenebildiği bir seçenek oluyor. Üçüncü ‘Basic’ seçeneği ise yolculara hiçbir ek hizmet olmaksızın sadece düşük tarifeli uçuş sunuyor.
 
Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, Airbus A319 tipi uçaklar ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiriliyor. Taksim’den Sabiha Gökçen Havaalanına uçak saatlerini yakalayacak şekilde servis araçları kalkıyor. Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings’in internet sitesinden veya uluslararası çağrı merkezinden rezervasyon yaptırabilirler.
 
Bu haber toplam 1346 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim