• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Temsa yetkili servisleri Adana’da buluştu

Temsa yetkili servisleri Adana’da buluştu
Temsa yetkili servisleri Adana fabrikasında bir araya geldi. Toplantıda müşteri ihtiyaçları, beklentileri ve gelecekteki hedefler paylaşıldı.

Ürün odaklı olarak gerçekleşen toplantıya, Temsa Global Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gürleyik, Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Anıl, Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Dr. Suat Canoğulları ile 20 yetkili servis sahibi katıldı.

Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Dr. Suat Canoğulları müşteri ihtiyaçları, beklentileriyle ilgili bilgiler vererek, garanti sonrasında müşteri sadakatinin sağlanması konusunda yapılması gerekenleri anlattı.

Yetkili servis kullananlar karlı çıkıyor

Canoğulları, teknolojinin de gelişimi ile birlikte, yetkili olmayan servislerde araç tamiri ve bakımı yaptırmanın kayıplarının artık ölçebilir durumda olduğunu belirterek, bu durumun yetkili servisler için önemli bir avantaj olduğunu dile getirdi.
Müşterilerin aracın bakımı ve tamir süresinde servis hizmetinden kaynaklı bir zaman kaybı yaşamak istemediğini ve servise geldiğinde işinin zamanında tamamlanmasını istediğini belirten Canoğulları, müşterilerin güler yüzlü karşılandığında ve ihtiyaçlarının ne olduğu iyi anlatıldığında garanti sonrasında da servislerini değiştirme ihtiyacı duymadığını ifade etti.

İhtiyaçlara göre çalışma planı

Temsa yetkili servislerinin büyük çoğunluğunun, ürün gruplarının ihtiyaçlarına göre çalışma planları oluşturduğunu belirten Canoğulları, Avenue müşterilerinin genelde gece servise gelerek hizmet almak istediğini, bu nedenle de hizmet şeklini bu yönde şekillendirdiklerini belirtti.

Canoğulları, ayrıca satış sonrası hizmetlerde oluşturulan iyi hizmet yapısının yeni araç yatırımların da tercihleri de belirleyen önemli bir etken olduğunun altını çizdi.

2012 yılının ilk 8 ayında servis girişleri ve yedek parça satışlarında önemli bir başarı seviyesi elde edildiğini de vurgulayan Suat Canoğulları, yetkili servis sahiplerine yönelik olarak, yılın geri kalanında bu başarı seviyesini sürdürmelerini arzuladığını belirterek, “Sadece servis girişlerinde değil, yedek parça satışlarında da çok iyi bir noktaya geldik. 2013 yılı planlarımızı şimdiden oluşturduk. Siz müşteri beklentilerini yerine getirirken bizlerde sizin bizden beklentilerinizi karşılamak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Yetkili servis sahiplerinin de hizmet süreçlerinin geliştirilmesine yönelik düşüncelerini paylaştığı toplantının ardından katılımcılara fabrika gezdirilerek üretim süreçleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

 İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 3504 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim