• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 24 °C

Grupon ile Ulusoy yolculukları yarı fiyatına

Grupon ile Ulusoy yolculukları yarı fiyatına
Groupon, ulaştırma sektörünün Türkiye’deki lider kuruluşlarından Ulusoy ile işbirliğine giderek kullanıcıları için bir ‘ilk’i daha gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Grupon ile Ulusoy yolculukları yarı fiyatına

Groupon, ulaştırma sektörünün Türkiye’deki lider kuruluşlarından Ulusoy ile işbirliğine giderek kullanıcıları için bir ‘ilk’i daha gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Dünyada grup satış iş modelinin yaratıcısı olan ve Türkiye’de www.sehirfirsati.comsitesiyle 2,3 milyonun üzerinde kullanıcısına her gün cazip fırsatlar sunan Groupon, ulaştırma sektörünün Türkiye’deki lider kuruluşlarından Ulusoy ile işbirliğine giderek kullanıcıları için bir ‘ilk’i daha gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

16 Mart tarihinde Groupon üyelerine sunulacak olan kampanya dâhilinde kullanıcılar, Edirne, Kastamonu, Zonguldak, Tokat hatları ile Rize ve Trabzon'dan İstanbul'a dönüş hatları dışında tüm hatlarda %50 indirime, 3 TL’lik ‘groupon’ satın alarak sahip olabilecek. 23 Mart -15 Mayıs tarihleri arasındaki seferlerde kullanılabilecek olan ‘groupon’ların 17-23 Mart tarihleri arasında ulusoy.com.tradresinden bilete çevrilmiş olması gerekiyor.

Ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren firmaların hızlı ve ölçülebilir sonuçlar alabileceği alternatif bir pazarlama kanalı olarak kabul görmeye başlayan uygulamanın, giderek yaygınlaşarak bu yıl sektöre hareketlilik getirmesi bekleniyor.

Group“Grup” (Group) ve “Kupon” (Coupon) kelimelerinden yola çıkılarak 2008 yılında oluşturulan ve temelinde “internette grup olup, indirimli hizmet almak” olan Chicago merkezli Groupon Türkiye’de Nisan 2010 tarihinden bu yana SehirFirsati.com markası ile faaliyet göstermekte. Çok kısa sürede 38 ülke arasında Groupon’un dünyadaki en büyük 5. Pazarı haline gelen Türkiye’de sehirfirsati.com markası ile, 2.3 milyon üyeye ulaşan Groupon şu anda İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Samsun gibi büyükşehirlerde olmak üzere her gün üyelerine 20’nin üzerinde fırsat sunuyor.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 4455 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim