• BIST 8718.11
  • Altın 2240.946
  • Dolar 32.3295
  • Euro 35.1655
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Anadolu Ulaşım'ın tercihi NEOPLAN oldu

Anadolu Ulaşım'ın tercihi NEOPLAN oldu
Yeni sezonda filosunu NEOPLAN Starliner ve Cityliner seyahat otobüsleri ile güçlendiren Anadolu Ulaşım, 12 adet otobüsü filosuna kattı.

Kalitenin öncüsü Anadolu Ulaşım NEOPLAN dedi

Yeni sezonda filosunu NEOPLAN Starliner ve Cityliner seyahat otobüsleri ile güçlendiren Anadolu Ulaşım, 12 adet otobüsü filosuna kattı. Özellikle sahil hatlarında yolcularına yüksek kalitede hizmet veren Anadolu Ulaşım, 9 adet NEOPLAN Starliner ve 3 adet NEOPLAN Cityliner seyahat otobüsünü düzenlenen törenle teslim aldı.

Anadolu Ulaşım firması olarak yolcu güvenliği ve konforuna büyük önem verdiklerini ifade eden Anadolu Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş, “Anadolu Ulaşım olarak olmazsa olmaz ilkemiz yolcu güvenliğidir. Koşulsuz konuk memnuniyeti prensibiyle geliştirdiğimiz hizmetlerimiz de bu bilinçle şekillenir. Yol performansı ve konuklarımızın güvenliği konusundaki hassasiyetimiz ise araçlarımızı seçmemizde bizlere yol gösterir. Bu konuda çözüm ortağımız olan MAN firması, karayolu ile yolcu taşımacılığı sektöründe lider otobüs üreticisidir. Anadolu Ulaşım olarak biz, dünyada ve Türkiye’de en çok güvenilen ve değer gören MAN NEOPLAN marka otobüslerini tercih etmekteyiz. Bu doğrultuda yaptığımız yatırımla 9’u Starliner olmak üzere toplam 12 seyahat otobüsünü daha filomuza dahil ettik” dedi.

Keyifli yolculuk ağını, filoya yeni dahil edilen NEOPLAN marka araçlarla genişletiyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Erdoğmuş, “Günümüzün en çok güvenilen ve değer gören, çözüm ortağımız MAN firmasına bir kez daha teşekkür ederken, yeni araçlarımızın şirketimiz ve konuklarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Anadolu Ulaşım, Türkiye’de filosunda en fazla NEOPLAN bulunduran firmadır. Bu bizim kaliteye verdiğimiz önemin de göstergesidir” dedi.

Araçların sembolik anahtarı MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Yetkilisi İsmail Serkan Yağmur tarafından Anadolu Ulaşım Ankara Bölge Müdürü Murat Alakaya teslim edildi.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 10901 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim