• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Tourneo Custom ile yolculukların düzeni değişiyor

Tourneo Custom ile yolculukların düzeni değişiyor
“Türkiye’nin Ticari Gücü” Ford, Custom Ailesi’nin üyesi Tourneo Custom ile ticari araç segmentinde fark yaratmayı sürdürüyor.

77.280 TL’den başlayan fiyatlarla showroomlarda yerini alan  Tourneo Custom 8+1 modeli ile; Uzun Şasi modellerde önde 1+1, arkada yeni 2+2+3 koltuk dizimi ile yolcularına ferah iç hacim ve araca kolay inip binebilme konforu sağlıyor. Kısa Şasi modellerinde ise önde 1+2, arkada yeni 3+3 koltuk dizilimi ve 45 cm bagaj derinliği bulunan Custom, yolcularının ihtiyacına uygun çözüm sağlıyor.

Çift kayar kapının standart olarak sunulduğu yeni versiyonu ile Tourneo Custom, şık tasarımı, yolcularına sağladığı konfor ve yenilikçi teknolojileri ile sınıfında ön plana çıkıyor. Tourneo Custom’ın yeni koltuk dizilimine sahip versiyonları 125PS ve 155PS gücündeki 2.2 litrelik Duratorq motor seçenekleri ile sunuluyor.

Custom modelinde sunulan  akıllı araç teknolojileri arasında sesli komutlarla çalan müziği yönetme, telefonla arama yapma, gelen aramaları yanıtlamanın yanı sıra, olası bir kazada sürücünün cep telefonu üzerinden 112 acil yardım servisini lokal dilde, otomatik olarak arama yapan ve kaza yerinin GPS koordinatlarını ilgili yere bildirme özelliklerine sahip olan SYNC sistemi bulunuyor. Araçta, ESP ve Dinamik Tork Kontrolü’ne ek olarak sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları standart olarak sunuluyor. İç aynaya entegre edilen geri görüş kamerası ve istemeden şeritten ayrılma durumunda sürücüyü uyararak şerit dahilinde tutan yeni nesil sürüş destek sistemi ise opsiyonel olarak tercih edilebiliyor.

Otomatik Start/Stop ve Akıllı Şarj Sistemi dahil olmak üzere Ford’un gelişmiş düşük yakıt ve CO2 emisyonlu özelliklerine sahip olan ve Euro NCAP güvenlik testinden 5 yıldız alan sınıfındaki ilk ve tek model olan Custom, Ford’un ECOnetik teknolojisi ve aerodinamik tasarımıyla sınıfında en iyi yakıt tüketimini sunarken, çevre dostu teknolojileriyle de dikkat çekiyor.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 2284 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim