• BIST 9645.02
  • Altın 2409.099
  • Dolar 32.5965
  • Euro 34.7887
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Green Lojistik'ten 'depokur.com' hizmeti

Green Lojistik'ten 'depokur.com' hizmeti
Green Lojistik Danışmanlık ilk kez depo kuracaklara ve deposunu yenilemek ve geliştirmek isteyen lojistik yöneticilere yardımcı olması amacıyla depokur.com’u faaliyete geçirdi.

İEÜ Lojistik Yönetimi Bölümü tarafından, bu yıl 6’ncısı düzenlenen “Üniversite Sanayi İşbirliğinde Lojistik Proje Uygulamaları” kapsamında son sınıf öğrencilerinin bitirme projeleri yarıştı.

Green Lojistik Danışmanlık işbirliği ile yürütülen “Depo Tasarım Sürecinin Kapsamlı Akışının Oluşturulması" projesi ikinciliğe hak kazandı. Öğrencilerin Green Lojistik Danışmanlık desteği ile hazırladıkları ve ilk kez depo kuracaklara ve deposunu yenilemek ve geliştirmek isteyen lojistik yöneticilere yardımcı olması amacıyla  faaliyete geçirilen “depokur.com” tanıtıldı.

Netport dijital tarafından yazılan, Adım Adım Depokur yöntemiyle çalışan pratik bir web uygulaması olan www.depokur.com lojistik yöneticisinin ihtiyaç duyduğu mal hizmet ve bilgilere kendi seçimlerini yaparak adım adım ulaşmasını sağlıyor.

Depokur.com depo yöneticisine uygun tedarikçi mal ve hizmetlerin adreslerini sağlamakla kalmayıp web sitesindeki bilgi bankası aracılığıyla her türlü lojistik ve tedarik zinciri ile ilgili sunum, makale ve videolara ulaşmasını sağlıyor.

Green Lojistik Danışmanlık Genel Müdürü Osman Doğrucu, böyle bir online lojistik depo web uygulamasının Türkiye'de ilk ve tek olduğunu ve lojistik bilgisi olanların lojistik bilgilerini ekleyebilecekleri ve lojistik mal ve hizmet tedarikçilerinin kendi firmalarını ekleyebilecekleri bir web ortamı oluşturduklarını belirtti.

Web uygulamasından lojistik yöneticileri, depo yatırımcıları, deposu olan üretici firmalar Nakliye şirketleri ve lojistik satınalmacılar yararlanabilecek.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1524 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim