• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Koluman'dan Reysaş Lojistik'e 50 çekici

Koluman'dan Reysaş Lojistik'e 50 çekici
Reysaş Lojistik, tercihini her zamanki gibi Mercedes'ten yana kullandı. Koluman, Reysaş Lojistik’e 50 adet çekici teslimatı gerçekleştirdi.
Reysaş Lojistik’in Adapazarı Bölge Müdürlüğü Kirazca Tesisleri'nde düzenlenen törenle Koluman, Reysaş Lojistik’e 50 adet Mercedes çekici teslimatı yaptı. Araçlar, Toyota'nın lojistik hizmetlerinde kullanılacak.
Teslimat törenine Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven ve Koluman Otomotiv Genel Müdürü Ali Saltık ile basın mensupları katıldı.
 
DURMUŞ DÖVEN: 24 YILDA ÖNEMLİ YERE GELDİK
 
Reysaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, teslimat töreninde yaptığı konuşmada, 1989’da Toyota bayiliğiyle başladıklarını söyleyerek, “Toyota otomobilleri taşımaya başladık. Adapazarı’nda ilk aldığımız arsa burasıdır. 1994 yılında Toyota bu arsada fabrika kurdu. Toyota büyürken biz de Toyota ile beraber büyüdük. 24 yıl sonra burada olmak ayrı bir zevk ve keyif veriyor” dedi.
Reysaş Lojistik’in 24 yılda önemli bir lojistik şirketi haline geldiğine değinen Döven, “Bugün, 50 tane çekici ve dorseyi her zamanki gibi Koluman’dan alıyoruz. Toyota’ya çok önem verdiğimiz için bu teslimat törenini burada yapmayı uygun gördük. Bugüne kadar 4 bin 730 tane TIR aldık. Toyota her yıl hızlı bir şekilde büyüyor. Bu teslimatın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
 
ALİ SALTIK: KAPASİTEMİZİ İKİYE KATLAYACAĞIZ
 
Koluman Otomotiv İstanbul Genel Müdürü Ali Saltık, Reysaş Lojistik’in her zamanki gibi Koluman’ı tercih etmesinden dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, “Durmuş Bey de her zaman hem müşteri hem de dostumuz olarak yanımızda yer almıştır. 100 adetlik projenin 50 adedini teslim ediyoruz. Koluman, Mercedes’in hem ana bayisi hem de ortağı. Koluman markasıyla da kendi üretimini yapıyor. Bu ürünler Tarsus fabrikasından çıkmış ürünlerdir. 20 bin metrekare kapalı alan, 200 bin metrekare açık alanda üretim yapıyoruz. Önümüzdeki yıllarda 20 milyon Euro yatırımla kapasiteyi ikiye katlamayı planlıyoruz. Bütün fabrika otomasyona geçecek. Durmuş Bey’e çok teşekkürler, nice yıllar kazasız belasız böyle ortamlarda beraber olmak dileğiyle” şeklinde konuştu.
 
reysas1.jpg
 
reysas2.jpg
 
reysas3.jpg
 
reysas4.jpg
 
HABER: SİNAN SAYGI - ULAŞIM ONLINE
 
www.ulasimonline.com
 
Bu haber toplam 3249 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim