• BIST 9548.09
  • Altın 2492.739
  • Dolar 32.5095
  • Euro 34.5512
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

OKT Trailer'den Ulusoy Lojistik'e 3 tanker

OKT Trailer'den Ulusoy Lojistik'e 3 tanker
Ulusoy Lojistik, Karayolunda Tehlikeli Madde Taşımacılığına Yönelik ADR Mevzuatına Uygun Tanker seçimini OKT Trailer’den yana yaptı.

OKT Trailer, 2004’te başladığı, yılbaşından bu yana da ülkemizde de zorunlu hale gelen ve TSE tarafından belgelendirmeleri yapılan ADR’li tanker teslimatlarına ara vermeden devam ediyor.

İlki Tır Expo 2014’te teslim edilen akaryakıt taşımacılığına özel, ADR Sertifikalı, 38.000 lt. Alüminyum Konik Tanker Semi Treylerin kalan 3 adedi de Ulusoy Lojistik Filo Teknik Bakım Müdürü İmdat Topçu tarafından teslim alındı. Böylelikle Ulusoy Lojistik, TSE ADR belgelendirmeleri ile birlikte tanker alımında ilk tercihini OKT’den yana yaptı.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan OKT, akaryakıt likit ürün dağıtım uzmanı olan Ulusoy Lojistik’ in enerji taşımacılığına verdiği önem ve özeni, üretilen ADR’li alüminyum tankerlerinde sergiledi.

Ulusoy Lojistik’ in farklılığını ortaya koyan İSEÇ (İş Sağlık Emniyet ve Çevre) kurallarının uygulanmasına özgü detaylara ayrıca yer verilirken Ulusoy Lojistik’in tehlikeli ve hassas maddelerin taşınmasında ulaştığı üst düzey uzmanlık seviyesi OKT Trailer markalı akaryakıt tankerleri ile birleşti.

OKT, akaryakıt taşımacılığına yönelik tanker üretimleri ile çıktığı yola bugün petrol ve kimyasal türevleri, sıvı gıda ve gaz taşımacılığına hizmet eden basınçlı / basınçsız, izolasyonlu / izolasyonsuz tanker üretimleri ile devam ediyor. Bugüne değin yaklaşık 1500 adet tanker teslimatı gerçekleştiren OKT, yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda aranılan marka olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Almanya, Rusya gibi ülkelerle birlikte Kafkasya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölge pazarlarına da tankerlerini gönderen OKT, tanker ürün grubunda yeni ve farklı tasarımlar için Ar-Ge çalışmalarını da devam ettiriyor.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 3992 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim