• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

DHL, Dünya Gönüllüler Günü’nü kutladı

DHL, Dünya Gönüllüler Günü’nü kutladı
DHL, tüm birimleri ile birlikte 6 yıldır düzenlediği Dünya Gönüllüler Günü kapsamında bu yıl yine dünya genelinde birbirinden farklı sosyal sorumluluk projelerine imza attı.

Dünya Gönüllüler Günü’nün Türkiye ayağı, DHL Express çalışanları tarafından Tohum Otizm Vakfı yararına yapıldı.

Tohum Otizm Vakfı Özel Eğitim Okulu’nun ihtiyaçlarını gidermek için kolları sıvayan DHL Express Gönüllüleri, işe, öğrencilerin okula dönüş haftasında bahçeden başladı. Okulun yenilenmesi için , vakfa destek olmak isteyen DHL gönüllüleri, tüm gün boyunca okul bahçesindeki oturma alanlarını ve oyun bahçesini restore etti, okul binasındaki camlara film taktı. 12 DHL Express çalışanının gönüllü olarak çalıştığı proje ile Tohum Otizm Vakfı Özel Eğitim Okul binası, yeni öğretim döneminde öğrencilere hazırlanmış oldu.

Tohum Otizm Vakfı ve DHL Express Türkiye çalışanları restorasyonun ardından 10 Eylül’de ise öğrenci ve veliler ile bir araya gelmek ve yeni eğitim yılının gelişini kutlamak amacıyla okul bahçesinde piknik düzenledi. Öğrenciler ile birlikte oyun alanında dans eden ve oyun oynayan gönüllüler, Otizmli öğrencilerin keyifli bir gün geçirmesi ve sosyalleşmesi için bir araya geldi. Gün boyunca zıplama şatosu, balon dağıtımı, langırt, pinpasa tenisi, DHL maketleri yapımı, halat çekme yarışı ve yüz boyama aktivitelerine katılan öğrenciler yeni öğretim yılı için motivasyon toplarken, aileler de çocukları, eğitmenler ve DHL Gönüllüleri ile keyifli vakit geçirdi.

Tohum Otizm Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Özgül Gürel, DHL Express Türkiye Gönüllülerine, öğrencilere ve ailelere yaşattıkları bu eşsiz gün için teşekkür ederken,  “DHL Express Türkiye gönüllüleri sayesinde yeni eğitim yılına çocuklarımız, ailelerimiz ve eğitmenlerimiz ile birlikte eğlenerek başlama fırsatı bulduk. Sizin gibi vizyoner ve dinamik bir kuruluşla işbirliği yapmak, bizim için büyük mutluluk. Bu etkinlik sayesinde okulumuza umut ve neşe ektiniz, eminiz ki bizlerde sizlerin otizm konusundaki farkındalığınızı arttırdık. Desteklerinizden ötürü, bir kez daha DHL Express Türkiye Ailesi gönüllülerine gönülden teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

NİL KESKİN KELEŞ: HEPİMİZ BİRBİRİMİZE KARŞI SORUMLUYUZ

DHL Express Türkiye Pazarlama, Müşteri İlişkileri ve Kurumsal İletişim Direktörü Nil Keskin Keleş , DHL Express Türkiye olarak bu sene Dünya Gönüllüler Günü’nde gönüllü olan tüm çalışanlara yürekten teşekkür ettiğini belirtti. Bu yıl Dünya Gönüllüler Günü kutlamalarını daha da kapsamlı bir hale getirdiklerini de vurgulayan Keleş, sözlerine şöyle devam etti: “Yaşadığımız toplumda hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz. Bu sorumluluk bizi insan yapan en önemli değerlerden biri. Biz DHL Express çalışanları olarak otizmli çocuklarımızla ve aileleriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Onların hayatlarında küçücük bir fark yaratabileceksek ne mutlu bize.”

Dünya genelinde 6 yıldır düzenlenen Dünya Gönüllüler Günü ile şimdiye kadar binlerce projeye imza satıldığını duyuran Keleş, “Dünya Gönüllüler Günü kapsamında 2013 yılında toplam 127 ülkeden 100 bin DHL çalışanı 200 bin saatini ayırarak 1600 farklı proje ile bu programa destek verdi. Bu yıl ve önümüzdeki yıllarda da aynı şekilde üzerimize düşen görev neyse yapacağımıza inanıyorum. Çalışanlarının, kişisel sosyal sorumluluk bilincini ortaya koyarak kendi inisiyatifleri ile yaşadığı toplumlara yardıma hazır olan bir şirketin parçası olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

DHL EXPRESS TÜRKİYE’NİN TOHUM OTİZM VAKFI’NA DESTEĞİ DEVAM EDECEK

DHL Express Türkiye, gönüllüler günü kapsamında başlattığı bu birlikteliği 21 Ekim 2014 tarihinde Zorlu Center PSM’de düzenlenecek vakfa destek gecesiyle devam edecek ve geceden elde edilecek tüm gelirler Tohum Otizm Vakfı’na aktarılacak. DHL Express Türkiye çalışanları, Dünya Gönüllüler Günü kapsamında bu yıl Tohum Otizm Vakfı’na destek olmaya 16 Kasım 2014’te yapılacak İstanbul Maratonu’nda vakıf adına koşarak ve bağış toplayarak devam edecek.

dhl2.20140912123611.jpg

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 899 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim