• BIST 9079.97
  • Altın 2321.592
  • Dolar 32.3302
  • Euro 34.9641
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Mercedes-Benz'den Gürsel Turizm'e teslimat

Mercedes-Benz'den Gürsel Turizm'e teslimat
Mercedes-Benz Türk, Gürsel Turizm firmasına 5 adet Travego otobüs ve 38 adet Sprinter teslim etti.

Mercedes-Benz Türk, toplu teslimatlarına bir yenisini daha ekleyerek, Gürsel Turizm firmasına 5 adet Travego otobüs ve 38 adet Sprinter teslim etti. Konuyla ilgili Mercedes-Benz Pazarlama Merkezi’nde bir teslimat töreni düzenlendi. Törene Mercedes-Benz Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım, Hafif Ticari Araçlar Satış Kısım Müdürü Serdar Yaprak, Mercedes-Benz Finansman Türk Otobüs Satış ve Sigorta Müdürü Uğur Erdinç, Mercedes-Benz Bayisi Mengerler Genel Müdürü Nusret Güldalı, Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant ve şirketlerin diğer temsilcileri katılım gösterdi. 

Toplantıda konuşan Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Burak Tarım “Yıllara dayalı işbirliğimizde Sprinter teslimatları ile birlikte Travgo teslimatı da yapıyoruz. Bu ayrıca mutluluk verici ve tüm Gürsel Turizm çalışanlarına ve Bayimiz Mengerlere teşekkuür ediyorum” dedi. Tarım, bu projenin Mercedes Finans şirketi ile birlikte bir takım çalışması olduğunu sözlerine ekledi.

Hafif Ticari Araçlar Satış Kısım Müdürü Serdar Yaprak ise araca hangi aksesuarların ekleneceğine kadar Gürsel Turizm ile birlikte çalıştıklarını  ve bu konuda ciddi katkıları olduklarını belirtti.  

Gürsel’in planlı çalışması

Mengerler Genel Müdürü Nusret Güldalı da Gürsel Turizm şirketi ile uzun yollara dayanan bir işbirliklerinin olduğunu belirtti. Gürsel’in her alımda iyi bir zamanlama sağladığını ve dengeli bir şekilde çalıştığını belirten Güldalı, Satış sonrası hizmetlerde de kendilerinin var olduğu heryerde hizmet vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant da iki firma arasındaki planlı işbirliğine değinerek  “Mercedes firması  Gürsel’in plan program içinde hareket etmesinde büyük katkı yapmıştır.  Ekonomik ve siyasal anlamda ülkemiz ve dünya ciddi gelişmelere sahne oluyor. 22. Yılımıza geldik ve şirketimizi Mercedes gibi nice 40’lı yıllara taşımayı düşünüyoruz. Mercedes-Benz ile ciddi işbirliği içerisindeyiz. Biz onların onlar da bizim müşterimiz. İki taraf da ciddi kazanımlar elde ediyor. Hem otobüs hem de hafif ticari bölümlerinde işbirliklerimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.

mercedes1.20140917153330.jpg

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1647 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim