• BIST 9693.46
  • Altın 2505.484
  • Dolar 32.5806
  • Euro 34.8076
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Çatısan Nakliye, Volvo Kamyon ile büyüyor

Çatısan Nakliye, Volvo Kamyon ile büyüyor
Nakliye sektöründe 10’uncu yılını kutlayan Çatısan Nakliye, filosuna 2'nci Volvo çekiciyi dahil etti. Filosundaki araç sayısını 10’a çıkarmayı planladıklarını ve yeni araç alımında tercihlerini Volvo’dan yana kullanacak olan Çatısan Nakliye, tek markalı 2
İstanbul - Kahramanmaraş hattında parsiyel yük taşımacılığı yapan Çatısan Nakliye, 9 araçlık filosuna 1 adet FH 460HP model çekici dahil etti. Bu alımla birlikte filosundaki Volvo sayısı 2’ye yükseldi.
Teslimat töreninde Çatısan Nakliye adına Yönetim Kurulu Başkanı Suat Değirmencioğlu, Volvo Kamyon adına ise Marmara Bölgesi Satış Danışmanı Gökhan Hıraca yer aldı.
 
Yeni FH Serisi’ni tercih eden Çatısan Nakliye, sektörün en güçlü ve en farklı kamyonlarından birine sahip oldu. Yükseltilmiş performansın yanı sıra verimlilik ve konforla da öne çıkan Yeni FH16, yüksek taleplere sahip taşımacılık şirketleri ve sürücüleri tarafından takdir görüyor ve tercih ediliyor. Yakıtta etkin tasarruf ve yürüyen aksamın her türlü yol ve hava koşulunda sağlam kalması nedeniyle Volvo Kamyon’u tercih ettiklerini belirten Değirmencioğlu, ”Çalıştığımız sektörde Volvo araçlara yaptığımız yatırımın geri dönüşü her zaman hızlı ve kazançlı oldu. Almayı planladığımız 10 araçtan ikisini teslim aldık. Volvo markası ile çalışmalarımız sürecek” dedi.
 
Törene katılan Volvo yetkilisi Gökhan Hıraca ise, ”Çatısan Nakliye’nin siparişini teslim ettik. Kendilerinin markaya duyduğu güvenden dolayı Çatısan Nakliye bundan sonraki alımlarında da Volvo markasını tercih edeceklerini açıkladı ve bizi gururlandılar. Çatısan Nakliye ile çalışmalarımıza her zaman birlikte devam etmeyi temenni ediyoruz. Kendilerinin sektördeki 10’uncu yıllarını da kutluyoruz” dedi.
 
Düşük kullanım maliyeti, zamanında ve tam servis hizmeti ile en ağır çalışma koşullarında bile sağlamlık ve üstün performans sunan Volvo markası ile beklentilerini her anlamıyla karşılayan Çatısan Nakliye, tek markalı 20 adet araç parkına sahip olmak istediğini de açıkladı.
2.20140918170126.jpg
 
 
Bu haber toplam 3237 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim