• BIST 9530.47
  • Altın 2484.038
  • Dolar 32.5285
  • Euro 34.8667
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Rastkaya filosunu Volvo çekicilerle güçlendirdi

Rastkaya filosunu Volvo çekicilerle güçlendirdi
Taşımacılıkta öncü kuruluşlardan biri olan Mersinli Rastkaya Uluslararası Taşımacılık, teslimatı gerçekleştirilen 3 adet FH 460 4X2 I-shift çekiciyle filosundaki toplam araç sayısını arttırdı
Taşımacılık faaliyetlerine 1993 yılında başlayan ve müşterilerine daha iyi hizmet vermek üzere 2006 yılında Rastkaya Uluslararası Taşımacılık'ı kuran Necat ve Edip Kaya kardeşler, vizyonlarına uygun olarak kısa süre içerisinde 21’nci yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verecek statüye ulaştılar. Dünyanın birçok ülkesinde oluşturduğu acente ağı ile herhangi bir noktadan bir noktaya müşterilerinin yüklerini talepleri doğrultusunda hava, deniz veya kara yoluyla teslim edebilen Rastkaya Uluslararası Taşımacılık, özellikle Avrupa ülkelerine frigofirik taşıma hizmeti sunuyor. “İnsanların ihtiyaçlarını karşılamak onları anlamakla başlar” prensibi doğrultusunda müşterilerine hizmet veren Mersinli şirket, 2014 yılında takas karşılığı alımını gerçekleştirdiği 3 adet Volvo çekici ile filodaki araç sayısını 31’e, toplam Volvo çekici sayısını da 15’e yükseltti.
 
Günümüzde uluslararası uzun yol taşımacılığındaki en önemli maliyet kaleminin yakıt olması nedeniyle Rastkaya Uluslararası Taşımacılık, bu konuda otomotiv sektöründeki en iddialı araç olan FH Classic’i tercih etti. FH 460 modeli, yakıt tüketiminde önemli oranda tasarruf sağlarken ayrıca ileri derece sürüş ve kabin güvenliği ile şoförlere kullanım sırasında üst düzey sürüş rahatlığı sağlıyor.
 
3 adet Volvo FH 460’ın teslimat töreninde Rastkaya Uluslararası Taşımacılık adına Edip Kaya ve Volvo Kamyon adına Volvo Kamyon Satış Direktörü Hakkı Işınak, Volvo Kamyon Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ve Volvo Kamyon İkinci El Direktörü Fatih Erdem hazır bulundu. Törende ilk olarak söz alan Kaya, “20 yılı aşkın tecrübemizle taşımacılıkta maliyetlerin gün geçtikçe artmaya başladığını görüyoruz. Bu doğrultuda kullanacağınız araçların hem düşük tüketimli hem de düşük toplam kullanım maliyetli olmaları gerekiyor. Bu doğrultuda en doğru çözümün Volvo’nun FH Classic olduğunu gördük ve filomuzu Volvo çekicilerle yeniliyoruz” dedi.
 
Volvo Kamyon adına teslimat töreninde konuşan Volvo Kamyon Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ise, “Bölgede lider ve müşterilerine A’dan Z’ye çözüm üretebilen Rastkaya Uluslararası Taşımacılık’a yeni araçlarını teslim etmekten mutluluk duyuyoruz. Ürünlerimizin kalitesi, düşük yakıt tüketimi ve düşük işletme maliyetleri sayesinde bundan böyle de markamızı tercih edeceklerini söylemeleri bizleri gururlandırıyor. Kendilerine markamızı tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.
2.20140919160804.jpg
 
Bu haber toplam 3903 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim