ÇOK OKUNANLAR
FOTO GALERİ
YORUMLANANLAR
YORUM HATTI
GAZETE BAŞLIKLARI



Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çocukların gözüyle "Yurtiçi Kargo 2082"
Yurtiçi Kargo’nun kurumiçi aktivitelerinden biri olan geleneksel resim yarışmasının sekizincisi, aralarında ünlü ressam İsmail Acar, gazeteci-yazar Elif Ergu ve MEF okulları resim öğretmenlerinin de bulunduğu jürinin değerlendirmesiyle son buldu.
17 Mayıs 2011 / 16:38

ÇOCUKLARIN GÖZÜYLE “YURTİÇİ KARGO 2082”

Yurtiçi Kargo’nun kurumiçi aktivitelerinden biri olan geleneksel resim yarışmasının sekizincisi, aralarında ünlü ressam İsmail Acar, gazeteci-yazar Elif Ergu ve MEF okulları resim öğretmenlerinin de bulunduğu jürinin değerlendirmesiyle son buldu.

Yaşları 7 ile 15 arası değişen Yurtiçi Kargo’lu çocuklar, “Zaman Makinesi – 2082’de Yurtiçi Kargo” başlığı ile kargo sektörünün 100 yıl sonrasını resmettiler.

1982 yılında Türkiye’nin ilk kargo şirketi olarak kurulan Yurtiçi Kargo, bu yıl benimsediği “Hedef 100 Yıl” sloganını geleneksel resim yarışmasına da yansıttı.

Yurtiçi Kargo’lu çocukların zaman makinesine binip, gelecekte kargo sektörünü nerede görmek istediklerini anlattıkları resimler şirket merkezinde değerlendirildi.
Kargo sektöründe beklenen ileri teknolojiden, çevreye saygılı uygulamalara, alternatif taşıma yöntemlerine kadar birçok hassas konuya değinen çocuklar, 3 ayrı yaş kategorisinde toplam 250 resimle yarıştılar. Küçük ressamlardan birinci olanlar, dizüstü bilgisayar, ikinciler taşınabilir DVD oynatıcı, üçüncüler i-pod ve mansiyon kazanan öğrenciler ise bisiklet ile ödüllendirildi.

DERECEYE GİRENLER

Kategori I (1. , 2. , ve 3. Sınıflar)
Birinci: Burak KANIK (SALİHLİ)
İkinci: Mustafa KÜÇÜKEKŞİ (AFYON)
Üçüncü: Begüm DEMİR (ANTALYA)
Mansiyon: Hamide Selin GEBEŞ (BURSA)

Kategori II (4., 5. ve 6. Sınıflar)
Birinci: Mevlüt ÖZTÜRK (AFYON)
İkinci: Emrullah YAVUZ (AFYON)
Üçüncü: Beyza Hilal AKYURT (ORDU)
Mansiyon: Emrullah YAVUZ (AFYON)

Kategori III (7. ve 8. Sınıflar)
Birinci: Damlanur ÖZÇELİK (İZMİR)
İkinci: Onur YILDIRIM (İZMİR)
Üçüncü: Kadir YAVUZ (AFYON)
Mansiyon: Ömrüm METİN (İSTANBUL)

www.UlasimOnline.Com

ULAŞIM ONLINE TV
ÖZEL HABER
ANKET
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım sizce başarılı mı?
EVET
HAYIR
FİKRİMYOK
RÖPORTAJ