• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Brisa ile lastik değiştirmek sorun olmaktan çıktı

Brisa ile lastik değiştirmek sorun olmaktan çıktı
Brisa, sektörde bir ilke imza atarak hayata geçirdiği www.lastik.com.tr internet sitesiyle yoğun çalışanların ve özellikle kadın sürücülerin imdadına koşuyor.

Gelecek için en iyi yolculuğu tasarlama vizyonuyla sunduğu inovatif hizmetlerle hayatı kolaylaştırmaya devam eden Brisa, Türkiye'de bir ilk olarak, www.lastik.com.tr üzerinden, randevulu olarak dilediğiniz adreste lastik değişimi ve bakım hizmeti sunuyor.

Özellikle yeniden yaz lastiği kullanımına dönülmesi gereken bu dönemde lastik bayilerine gitmek için vakit bulamayan çalışanların ve kadın sürücülerin imdadına Brisa koşuyor. Brisa müşterileri, site üzerinden beğendikleri lastikleri gün, saat ve lokasyon belirterek kapıda ödeme imkânıyla satın alabiliyorlar. Aracının lastik ebadını bilmeyen kullanıcılar ise araç marka ve modeli bilgileri hakkında 0212 444 65 00 numaralı çağrı merkezinden bilgilendirme alabiliyor.
Yaz-kış lastiği değişiminin ardından, Brisa’nın sunduğu “Lastik Oteli” hizmeti ile kullanılmayan lastiklerin bir sonraki kış dönemine kadar sigortalı olarak saklanması da mümkün oluyor. Böylece hem kullanıcılar için bir depolama çözümü sunulurken, hem de lastikler en ideal şartlarda (kuru, serin, güneş ışığı almayan asit ve yağ benzeri kimyasallardan uzak) muhafaza edilerek, kullanım ömürleri boyunca aynı şekilde performans göstermeleri sağlanıyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir de dâhil 21 şehirde hizmet veren www.lastik.com.tr üzerinden lastik satın aldığınızda, lastikleriniz deneyimli Brisa çalışanları tarafından zahmetsizce kapınızda sökülür, sipariş verdiğiniz lastikleriniz takılır ve balas ayarı yapılarak güvenli şekilde teslim edilir.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1008 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim