• BIST 9548.09
  • Altın 2497.323
  • Dolar 32.492
  • Euro 34.5556
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C

4 Goodyear yaz lastiğine 1 BMW şansı

4 Goodyear yaz lastiğine 1 BMW şansı
Dünyanın lider lastik üreticilerinden olan Goodyear'dan 7 Nisan-30 Haziran arasında 4 adet Goodyear yaz lastiği alanlar, her 400TL ile BMW 5.20i kazanmak için 1 çekiliş hakkı yakalıyor.

World' e özel 9 taksit fırsatı sunulan kampanyaya katılanlar anında hediye tişört kazanacak. Islak Zeminde Frenlemede A etiket değerine sahip EfficientGrip Performance ve BMW kampanya iletişimi AVM’lerde yapılan etkinliklerle de dolu dizgin devam ediyor. 

4 Goodyear’a 1 BMW

Goodyear'dan 4 adet yaz lastiği satın alanlar ‘bedelsiz’[1] bir şekilde  BMW fırsatı yakalıyor! Kampanya daha çok sayıda tüketiciye ulaşmak için AVM’lerde gerçekleştirilecek etkinliklerle duyuruluyor. Kampanya hediyesi olan  beyaz BMW 520i AVM’lerde lastiksiz olarak bir kaidenin üzerinde sergilenirken, stand  üzerinde 4 adet EfficientGrip Performance da bulunacak.

Yine iPad’ler ile Goodyear standını ziyaret edenlerin fotoğraf çekimleri yapılacak. İzin alarak Goodyear’ın Facebook sayfasına eklenen fotoğraflardan en çok beğeni alanlara ise çeşitli hediyeler kazanma şansı yakalayacak. Goodyear’ın yeni yaz kampanyası, farklı akivitelere de sahne olacak. Seçili illerdeki önemli caddelerde uzun yanan kırmızı ışıklarda Goodyear kızlarıyla karşılaşmak mümkün! Ayrıca oturduğunuz bir kafede masanızda BMW anahtarı görürseniz sakın şaşırmayın! Goodyear markalı 4 adet yaz lastiği satın alırsanız, gerçek bir BMW 520i’ye sahip olmanız an meselesi!

EfficientGrip Performance, segmentinde en iyi etiket değerlerine sahip

Kampanya ile ilgili olarak konuşan Goodyear Tüketici Lastikleri Pazarlama Müdürü Melih Evcimen, "7 Nisan - 30 Haziran 2014 tarihleri arasında yetkili bayilerimizden satın alınan 4 adet Goodyear markalı yaz lastiği ve her 400TL için bir çekiliş hakkı veriyoruz. 360 derece pazarlama planımız kapsamında ıslak zemin yol tutuşunda A, yakıt tasarrufunda B etiket değerine sahip EfficientGrip Performance lastiğimizi tanıtırken, kampanya döneminde Goodyear lastiklerini tercih eden tüketicilerimize Goodyear lastiklerinin keyfini BMW 520 ile sürme keyfini de sunuyoruz” dedi. Geleneksel iletişim mecralarının yanısıra, tüketicilerle birlikte olabilecekleri daha farklı ve renkli aktiviteleri tercih ettiklerini ifade eden Evcimen, “Kampanyamızı, 19 Nisan’da İstanbul ve Ankara’daki seçili AVM’lerde ve İzmir’de seçili caddelerde aynı anda başlatıyoruz. Etkinliklerimiz daha sonra Gaziantep, Adana, Bursa, Kayseri, İzmit ve Adapazarı’nda sürecek” dedi.

AVM ve caddelerde gerçekleşecek pazarlama faaliyetleri 19 Nisan’da İstanbul Kozyatağı Carrefour, Ankara Cepa ve İzmir-Karşıyaka’da da cadde etkinliği ile başlıyor. Goodyear’ın yaz kampanyası aktiviteleri, seçili şehirlerdeki AVM ve cadde etkinlikleri ile Mayıs sonuna kadar devam edecek.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 865 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim