• BIST 9524.59
  • Altın 2491.05
  • Dolar 32.5468
  • Euro 34.7226
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Avia kamyonları 2011'den beri yollarda

Avia kamyonları 2011'den beri yollarda
AVIA kamyonları, 2011 yılı son çeyreğinden bu yana Türkiye yollarını aşındırmaya devam ediyor ve tonaj sorunu yaşatmayan yeni nesil kamyonları ile şehir kamyonculuğu yönetmeliğine damgasını vuruyor.

1967’den beri Avrupa’nın en önemli otomotiv üretim merkezlerinden biri olan Çek Cumhuriyeti’nde üretilen AVIA kamyonları, 2011 yılı son çeyreğinden bu yana Türkiye yollarını aşındırmaya devam ediyor ve tonaj sorunu yaşatmayan yeni nesil kamyonları ile şehir kamyonculuğu yönetmeliğine damgasını vuruyor.
Avia Türkiye'den yapılan açıklamada, ''Yeni yönetmelikler uyarınca şehir içi yük taşımacılığında trafik ekiplerince belirli noktalarda sık sık tonaj kontrolleri yapılmakta ve yapılan kontrollerde özellikle düşük tonajlı olup da araçların teknik olarak müsaade edilen istihap haddinden fazla yüklenmiş pek çok ticari araca yüksek mecralarda cezai işlemler uygulanmıştır. Buda ticari firmalar açısından hele ki piyasaların durgunluğunu sürdürdüğü böylesine hassas bir dönemde ciddi zararlara sebebiyet vermektedir. Dolayısıyla oluşabilecek zararları önlemek adına ticari firmaların filolarındaki araç seçimlerinde bu konuya azami hassasiyet göstermesi gerekmektedir'' denildi. 

Avia Türkiye'nin açıklamasında, ''Bayi ve servis ağını tüm Türkiye genelinde sürekli genişleten AVIA, şehirler arası taşımacılık alanında olduğu gibi şehir içi dağıtım alanında da lider konuma gelmek üzere emin adımlar ile ilerlemektedir. Özellikle tonajda, yakıtta ve fiyatta en uygun teklifleri sunmaya özen gösteren AVIA'nın tonaj sorunu yaşatmayan çevre ve insan sağlığına duyarlı yeni nesil teknoloji ürünü modellerini Türkiye pazarına avantajlı fırsatlar ile sunmaya devam edileceği'' şeklinde belirtildi ve ''AVIA olarak amacımız herkesin yasal yönetmeliklere uygun şekilde ticaretini gönül rahatlığı ile yapması ve bunu yaparken de kendi maliyetlerini ve işletme giderlerini minimum düzeyde tutmalarına olanak sağlayarak ticaretlerinden maddi, manevi fayda görmelerini sağlamaktır'' şeklinde vurgulandı.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 802 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim