• BIST 9530.47
  • Altın 2478.495
  • Dolar 32.4245
  • Euro 34.7679
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Captur, 'Outdoor' versiyonu ile tazeleniyor

Captur, 'Outdoor' versiyonu ile tazeleniyor
Renault markasının, ilk şehirli crossover otomobili Captur, özel seri Outdoor versiyonu ile tazeleniyor. Captur Outdoor tampon ve jantlardaki ayrıntıları ile çekiciliğe ve sıra dışı maceracı bir görünüme sahip.

Captur Outdoor versiyonu Ağustos ayından itibaren 67.800 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuluyor.

Çekici ve maceracı tasarım

Captur ailesinin bu yeni üyesi, önde ve arkadaki tampon korumaları ve 17” siyah renk alüminyum alaşımlı jantları ile çok daha fazla çekiciliğe ve sıra dışı maceracı bir görünüme sahip. Üstelik Outdoor versiyonunda, Clio ailesinde bulunan özel vernikli Alev Kırmızısı rengi bulunuyor. Kırmızı detaylar kabin içinde de göz alıyor.

Tavan ile gövdenin geri kalanı arasında kontrast oluşturan renklerin seçilmesine imkan sağlayan çift tonlu renk seçimi Captur Outdoor’da standart olarak sunuluyor. Çift tonlu renk seçeneklerinde tam 10 farklı kombinasyon bulunuyor.

Outdoor’da yer alan diğer iç mekan özellikleri arasında kırmızı ön panel detayları ve ‘karbon elyaf’ motifli direksiyon süslemeleri yer alıyor.

R-Link ile her zaman online

Renault Captur Outdoor’da standart ekipman olarak sunulan dokunmatik ekranlı İnternet Bağlantılı Entegre Navigasyon Multimedya Sistemi olan R-Link birçok teknolojik özellik içeriyor. Navigasyon sistemi, canlı trafik bilgisi, radyo, telefon, e-posta, twitter, Facebook, Euronews haberler gibi birçok uygulama aynı sistem üzerinde yer alıyor.

Extended Grip Sistemi ilk kez Captur Outdoor’da

Her türlü koşulda yol tutuşunu optimize eden Extended Grip Sistemi Captur Outdoor’da standart olarak müşterinin beğenisine sunuluyor. Bu ileri teknoloji kar, çamur, kum, vs. gibi zorlu koşullarda yol tutuşunu optimize etmek üzere tasarlanan çekiş kontrolünün evrim geçirmiş hali.

Sürücü, orta konsolda bulunan bir döner kumanda sayesinde mevcut koşullar için en uygun modu seçebiliyor. Sistemde üç mod bulunuyor: ‘Standart’, ‘Bozuk Zemin’ ve ‘Ekspert’. Bu ayarlardan ilki sert yüzeyler için varsayılan standart ayardır (kuru, ıslak veya buzlu). ‘Bozuk Zemin’ modu ise Extended Grip sistemini çalışan tekerlekler üzerinde uygulayarak motor torku ve frenleme kuvvetini, ön tekerleklerin daha fazla dönmesi amacıyla otomatik biçimde ayarlıyor. Böylece özel 4 mevsim M&S lastiklerin çamurdan veya kumdan daha etkili şekilde kurtulması ve yolu daha iyi tutması sağlanıyor.

‘Ekspert’ modu seçildiğinde ise sürücü, hızlanmak amacıyla motor torkunun iletimini kontrol altına alabiliyor; üstelik bu esnada frenleme kuvvetinin optimizasyonu sistemi tarafından yapılıyor.

Extended Grip sistemi, ‘Bozuk Zemin’ veya ‘Ekspert’ modları seçili haldeyken hızın 40 km/s’yi aşması durumunda otomatik olarak ‘Standart’ moda geçiyor.

Captur Outdoor’da 3 farklı motor seçeneği

Özel seri Captur Outdoor’da 3 farklı motor seçeneği bulunuyor; benzinli 6 ileri çift kavramalı otomatik vitesli 1.2 Turbo EDC 120bg ile birlikte dizel tarafında yakıt tasarrufu ve performansı bir arada sunan 1.5 dCi 90 bg Stop & Start ve 6 ileri çift kavramalı otomatik vitesli 1.5 dCi EDC 90 bg.

Zengin standart donanım

Renault Captur Outdoor son derece zengin bir standart ekipman seviyesine sahip: R-Link İnternet Bağlantılı Entegre Navigasyon Multimedya Sistemi, otomatik yanan farlar ve yağmur sensörü, elektronik klima, özel 4 Mevsim lastikler ile 17” siyah renk alüminyum alaşımlı jantlar, viraj içi aydınlatma fonksiyonlu ön sis farları, ön ve arka tampon koruma, arka park sensörü (opsiyonel olarak geri görüş kamerası), hız ayar ve sınırlayıcı, buğu çözücülü elektrikli katlanır yan aynalar, Acil Durum Fren Destekli ABS ile birlikte Elektronik Denge Programı ESC ve Yokuş Kalkış Destek Sistemi (Hill Holder), Extended Grip Sistemi, Eller Serbest Renault Kart Sistemi, karartılmış arka camlar, yükseklik ve derinlik ayarlı deri direksiyon, koyu renk iç ambiyans & kırmızı iç dekor paketi.

Captur Outdoor versiyonu Ağustos ayı itibariyle Türkiye’de 67.800TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

captur2.jpg

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1155 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim