• BIST 8978.25
  • Altın 2292.454
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0576
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

'ResistAll', Türkiye'de piyasaya sürüldü

'ResistAll', Türkiye'de piyasaya sürüldü
Boya ve döşeme koruma, oto kuaför ve bakım uygulamaları konusunda ABD’nin en başarılı firmalarından Cal>Tex’in ResistAll markası Bayraktar Otomotiv güvencesi ile Türkiye’ye geldi.

Amerika’nın en çok tercih edilen boya koruma markası ResistAll, Bayraktar Otomotiv tarafından Türkiye’de satışa sunuluyor. Bayraktar Otomotiv şubelerinde yeni ve ikinci el otomobillere uygulanan ResistAll detaylı iç ve dış koruma sağlıyor. Yıkama, bakım ve koruma başlıkları altında her ihtiyaca ve bütçeye uygun, 5 alanda 25 farklı hizmet paketi sunan ABD’li markanın, otomobilin boyasını dış etkenlere karşı uzun süre koruyan çevre dostu ResistAll NG ve NG2 Koruma Hizmeti, yeni araçlarda 5 yıl, ikinci el araçlarda ise 3 yıl garanti ile sunuluyor.

ResistAll NG ve NG2 ürünlerinin üretiminde yeni nesil “Nano Teknoloji”nin kullanılması uzun süreli kalıcılık ve dayanıklılık sunulmasını sağlıyor. Yeni nesil Nano teknololojiyle üretilen ResistAll NG ve NG2 ürünlerle korunan otomobiller, güneş ışığından, yağmurdan, demir tozu gibi endüstriyel döküntülerden, hatta asit yağmurundan bile  üzün süre etkilenmiyor.

Çevre ve insan dostu ürünü çocuklu aileler de gönül rahatlığı ile kullanabilecek 

Su lekesi bırakmayan, kuş pisliğinden bile koruyan ResistAll, 2005 yılından bu yana, her yıl Teksas Çevre Koruma Ajansı tarafından en yüksek notu (100%) alarak çevre dostu ürün unvanını elinde tutuyor. Cal>Tex, C2 sertifikasına layık görülen sayılı Teksas'lı firma arasında yer alıyor.

En katı VOCs (Uçucu Organik Bileşenler) standartlarına uyumlu olarak üretilen ResistAll, insan sağlığına zarar verebilecek kimyasalların havaya karışmasına yol açmıyor. Böylece zararlı maddelerin solunum yoluyla insan vücuduna girmesinin önüne de kesin bir şekilde geçilmiş oluyor. Örneğin, neredeyse her kalıcı lekeyi ortadan kaldıran su bazlı kumaş koruma ürününün Uçucu Organik Bileşenler seviyesi %0 oranına yakın. Çocuklu aileler bile uygulama yapıldıktan hemen sonra araca gönül rahatlığı ile çocuklarını bindirebilirler.

Kendi alanında, ABD’nin en büyük bayilik teşkilatlarından birine sahip olan Cal>Tex’in ResistAll markası Türkiye’de sadece Bayraktar Otomotiv şubelerinde uygulanıyor.

ResistAll ürünleri

1- ResistAll Özel Yıkama (A Touch of Shine - El ile “özel” yıkama)

2- ResistAll Bakım (Pink Special; Deluxe Pink Special; Shine & Clay Bar Ekspres; Özel Detail; Özel Detail DELUXE; Komple Detaylı Dış Yüzey)

3- ResistAll Temizlik (Ekspres İç Temizlik; Komple İç Temizlik; Komple İç Temizlik ve Pink Special Kombi; Halı, Paspas, Döşeme Yıkaması ve Buharla Temizlik; Komple İç - Dış Temizlik; Usta'nın Elinden)

4- ResistAll NG ve NG2 Koruma (Yeni 0 km Araç için NG2 Boya Koruma; Yeni 0 km Araç için NG2 Vinil, Deri veya Kumaş Döşeme Koruma; Yeni 0 km Araç için İç - Dış Oto Koruma; İkinci el araç için NG Boya Koruma; İkinci el araç için NG2 Vinil, Deri veya Kumaş Döşeme Koruma; İkinci el araç için Oto Koruma)

5- ResistAll À La Carte Bakım / Koruma (Jant Cilası, Motor Koruma ve Buhar Temizlemesi; Deri, Vinil Temizliği ve Bakımı; Far Parlatma; Ön Cam Bakımı; Alt Gövde Koruma; Ses Yalıtımı)

resis2.jpg

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1482 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim