• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Coupé Türkiye’de

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Coupé Türkiye’de
Mercedes-Benz’in “dünyanın en iyi otomobili” ünvanına sahip S-Serisi’nin tek kapılı modeli yeni S-Serisi Coupé’nin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
Mercedes-Benz’in lüks segmentin öncüsü durumda  ve “dünyanın en iyi otomobili” ünvanına sahip S-Serisi’nin tek kapılı modeli yeni S-Serisi Coupé’nin Türkiye lansmanı gerçekleşti. Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes ile Mercedes Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Türkiye Müdürü Şükrü Bekdikhan’ın ev sahipliği yaptığı organizasyonda S-Serisi Coupé ilk kez Türkiye’de tanıtılırken Mercedes-Benz’in New York, Londra, Köln, Münih, Stuttgart gibi dünya çapında farklı şehirleri dolaşan sergisi  “The Perfect Moment. Icons of Photography” sergisinin de açılışı gerçekleşti. 
 
Emirgan’daki “The Seed”de 19 – 20 Eylül tarihleri arasında ziyarete açık olacak fotoğraf sergisinde otomobilin mucidi Mercedes-Benz’in 128 yıllık tarihinde olağanüstü ikonlara ilham vermesinden yola çıkarak hazırlanan birbirinden farklı 38 çalışma sergilenirken yeni S-Serisi Coupé de sportif boyutları ve duyguları kamçılayan sadeliği ile ziyaretçileri büyüledi.
 
Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes renkli karelere sahne olan gecede yaptığı açılış konuşmasında “Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz yeni S-Serisi ansmanının ardından bu yıl da kendine has ve büyüleyici tasarımı ile yeni S-Serisi Coupé modelimizi sizlerle bir araya getirmekten dolayı gururluyuz. Yeni S 500 Coupé 4 MATIC ile 2014 yılının son çeyreğinde siz değerli müşterilerimize benzersiz bir deneyim sunacağımıza inanıyoruz” diyerek düşüncelerini dile getirdi.
 
Mercedes Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Türkiye Müdürü Şükrü Bekdikhan ise “Heyecanla beklenen yeni spor otomobilimiz S-Serisi Coupé, modern lüks ile en son teknolojiyi bir arada sunarak kendi segmentinde standartları yeniden belirliyor. Mercedes-Benz dünyası için her zaman büyük önem taşıyan, ürün yelpazemizin amiral gemisi olan S-Serisi’nin tek kapılı versiyonu S-Serisi Coupé ile önemli başarılar elde edeceğimize inanıyoruz. Ayrıca dünyanın önde gelen şehirlerini dolaşan “The Perfect Moment. Icons of Photography” sergisini İstanbul’da da sanat ve otomobilseverler ile bir araya getirdiğimiz için gururluyuz” sözleriyle davetlileri yeni Mercedes-Benz S-Serisi Coupé’yi yakından incelemeye davet etti.
 
Mercedes-Benz S-Serisi Coupé: Sportif estetikte son nokta
 
Yeni S-Serisi Coupé’nin modern lüksün bir ifadesi olarak sunulan sadeliği ve ileri teknolojiyi gözler önüne seren belirgin dış hatları cazibeyi yansıtıyor. 
Yenilikçi ve geleneksel kavramları arasında köprü kuran Mercedes-Benz, tasarımın yoğunlaştığı özelliklere ve her modelinin kendisine özgü karakteri olmasına önem vererek yepyeni aracı S-Serisi Coupé’de de duygulara hitap eden bir karakter sunuyor.S-Serisi Coupé’nin iç tasarımında, büyük, iki parçalı ve geniş ekranlara sahip gösterge paneli, araç içerisinde modern lüksü vurgulayarak göz kamaştıran benzersiz bir tasarım sunuyor. 
 
S-Serisi Coupé’de sunulan ve “dünyanın en iyi otomobili” S-Serisi’nden de bilinen sürüş yardım sistemleri, sürücünün yükünü hafifleterek konforu artırmaktan, görsel, işitsel ve/veya dokunsal uyarı sinyalleri vermeye ve sürücünün tepkilerini hızlandırmaya kadar çok çeşitli avantajlar sunuyor.
 
Dünya lansmanı 2014 Mart ayında Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleşen S-Serisi Coupé, S 500 Coupé 4 MATIC modeli ile 2014 yılının son çeyreğinde Türkiye’de satışa çıkacak.
2.20140919160009.jpg
 
3.20140919160048.jpg
 
Bu haber toplam 1144 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim