• BIST 9054.59
  • Altın 2296.967
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0617
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

İstanbul’da Jeotermal Showroom!

İstanbul’da Jeotermal Showroom!
Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Servisi Özön’ün, İstanbul Çekmeköy’de jeotermal enerji kullanan yeni Showroom’u hizmete açıldı.
Çekmeköy’de seçkin davetlilerin katıldığı bir tören ile hizmete açılan Özön, Volkswagen Binek Araç, Volkswagen Ticari Araç ve Audi markalarının satış ve servis hizmetlerini sunacak. Satıştan servise, kredi hizmetlerinden 2. el araç alım-satımına kadar tüm otomotiv ihtiyaçlarına tek çatı altında çözüm getiren Özön’ün yeni binasında 130 kişilik uzman bir kadro görev alıyor.
 
Yeni tesis, 3 marka için de Showroom, mekanik atölyeler, kaporta, boya atölyeleri, yedek parça depoları, aksesuar satış, VDF (Volkswagen Doğuş Finans), misafir kafeteryası ile idari ve sosyal birimleriyle her anlamda müşteri beklentilerine mükemmel cevap verecek şekilde tasarlandı.
 
Çevreye de saygılı
 
Özön Otomotiv’in İstanbul Çekmeköy’de hizmete giren binası, Audi’nin Ultra teknolojisinin dayandığı felsefeye uygun olarak hizmet veriyor. Kullanılan sistem sayesinde yeşil bina konseptine uygun, doğaya saygılı, karbon salınımı ve enerji tüketimini azaltan bir bina hedefleyen Özön; arazi seçiminden başlayarak, yaşam döngüsü çerçevesinde değerlendirilen, sosyal ve çevresel sorumluluk anlayışıyla tasarlanan, iklim verilerine uygun, ihtiyacı kadar tüketen, ekosistemlere duyarlı bir Showroom ortaya çıkardı.
 
İsveç’ten ödül aldı
Tüm ısıtma ve soğutma sistemi için jeotermal enerjinin kullanıldığı yeni binada, kullanılan temiz su da yine binanın kendi drenajlarından temin ediliyor ve özel arıtma cihazlarında işlendikten sonra sisteme geri veriliyor. Özön, çevreye duyarlı bu sistem yaklaşımı sonucunda, İstanbul-İsveç Başkonsolosluğu’ndan: ısı pompalarına ve yeşil binalara vermiş olduğu destek, hava kirliliğinin önlenmesi ve çevreci yaklaşımlarından dolayı ‘Yenilenebilir Enerji Kaynakları (Renewable Energy Sources)’ ödülünü alarak otomotiv sektöründe bir ilke imza attı.
 
İstanbul’a örnek bir tesis olacak
 
Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, Doğuş Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu, Volkswagen Binek Araç, Volkswagen Ticari Araç ve Audi Genel Müdürleri ve Özön Otomotiv Üst Düzey Yöneticileri’nin katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde, cemiyet hayatının ünlü isimleri de yer aldı.
 
Yeşil bina konseptiyle tasarlanan bu tesis, Doğuş Otomotiv’in çevre dostu ve sürdürülebilirlik felsefesinin bir yansıması oldu. Doğuş Otomotiv, Türkiye’de Kurumsal Sorumluluk Raporu hazırlayarak, toplumsal ve çevresel gelişime katkı konusunda taahhütlerini ortaya koyan ilk otomotiv şirketi...
 
Yılda 3 binden fazla araç satılacak
 
15,5 milyon dolar yatırımın sonucu olan tesis Volkswagen Binek Araç, Volkswagen Ticari Araç ve Audi markalarının satış ve servis hizmetlerini sunacak. Toplam 21 bin 500 metrekare alanıyla aynı anda 70, günde ise 170 araca hizmet veren tesis 2014 yılı için 3 bin’den fazla araç satışı hedefliyor.
 
 
 
Bu haber toplam 1101 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim