• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

'Araç Kiralama' Oscarı 4.kez Avis’in oldu

'Araç Kiralama' Oscarı 4.kez Avis’in oldu
Türkiye’nin öncü ve lider araç kiralama şirketi Avis, Skalite 2013 Ödülleri’nde yine yılın “En İyi Araç Kiralama Şirketi” unvanına layık görüldü.

 

Türkiye’nin öncü ve lider araç kiralama şirketi Avis, Skalite 2013 Ödülleri’nde yine yılın “En İyi Araç Kiralama Şirketi” unvanına layık görüldü. Türk turizminin Oscar’ı olarak kabul edilen Skalite Ödülü’nü dördüncü kez kazanan Avis, kaliteli hizmet yaklaşımı, yaygın erişimi ve yüksek marka algısıyla en yüksek oyu alan araç kiralama şirketi oldu.
 
Avis Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici, araç kiralama sektörünün turizm sektörü ile karşılıklı olarak birbirini besleyen iş kolları olduğunu hatırlatarak, turizm sektörünün gelişmesi ve büyümesinin araç kiralama sektörüne olumlu yönde katkı sağladığını belirtti. Ekici, 7 yıldır üst üste Avis Türkiye olarak bağlı bulundukları bölgede müşteri memnuniyetinde birinci olduklarını, hızlı büyüme hikayesinin yanısıra, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetinde elde ettiği başarılar ile Avis Türkiye’nin diğer Avis ülkeleri tarafından örnek alınan bir model haline geldiğini belirtti. 2014 yılında da yeni ofis yatırımları, işbirlikleri ve yeni araç yatırımlarıyla yaygınlıklarını daha da arttırmayı planladıklarını sözlerine ekledi.
 
1998 yılından beri Türk turizm sektörünün en iyilerini bir araya getiren Skalite Ödülleri’nde bu yıl jüri başkanlığını 2010-2011 Skal International Dünya Başkanı ve Universal Turizm Genel Direktörü Hülya Aslantaş üstlendi. Jüride ayrıca; İstanbul Turizminden Sorumlu Vali Yardımcısı Kazım Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve İstanbul Turizm Atölyesi Koordinatörü Tülin Ersöz, Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Çağdaş Ertuna, Boğaziçi Üniversitesi Turizm Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bengi Ertuna, Gurme, Gezgin, Yazar Mehmet Yaşin, Gezgin, Belgesel Yapımcısı Coşkun Aral ve Alem Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Berna Ertem de yer aldı. Bu yıl Istanbul Haliç Kongre Merkezi’nde 16.’sı düzenlenen Skalite Ödülleri gecesinde kazananları 1029 skal üyesi ve 7 kişilik jüri belirledi.
 
Bu haber toplam 2159 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim