• BIST 9079.97
  • Altın 2304.844
  • Dolar 32.3224
  • Euro 35.0893
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

DLT Sendikası teşkilatlanmayı tamamladı

DLT Sendikası teşkilatlanmayı tamamladı
28 Mart 2013’te kurulan ve Olağan Genel Kurulda Genel Başkan olarak Rahmi Şişman’ın seçildiği Deniz Liman ve Tersane Çalışanları Sendikası teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı.

 

Deniz Liman Tersane Çalışanları Sendikası'nın teşkilatlanması tamamlandı
 
28 Mart 2013’te kurulan ve 25 Ağustos 2013 tarihinde Olağan Genel Kurulu yapılan ve Genel Başkan olarak Rahmi Şişman’ın seçildiği Deniz Liman ve Tersane Çalışanları Sendikası teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı.
 
Teşkilatlanmasını tamamlayan Deniz Liman ve Tersane Çalışanları Sendikası, Çalışma Bakanlığı tarafından tanındı. Sendikanın Genel Başkanlığı’nı 17 yıllık sendika tecrübesine sahip ve aynı zamanda denizcilik kökenli Rahmi Şişman yapıyor. e-Devlet üzerinden üye başvurusu almaya başlayan sendika, çalışmalarına durmaksızın devam ediyor.
 
Sendika Olağan Genel Kurulu’nda seçilerek göreve başlayan ve harekete öncülük eden Genel Başkan Rahmi Şişman ile Genel Sekreter Avukat F.Gökhan Nevruz ve Mali Sekreter Kaptan Sadık Karaman sendikacılık tecrübeleri ve denizcilik bilgilerine dayanarak Uluslararası Taşımacılar Sendikası (ITF)’na ülke temsilcisi olamak üzere başvurularını da tamamladılar.
 
Deniz Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamada yoğun üye başvuru talebi ile karşılaştıklarını belirten Genel Başkan Rahmi Şişman, “ Göreve geldiğimiz günden beri çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Çeşitli tersane, liman ve denizcilik işletmelerini gezerken sendikamızın izleyeceği politikayı da çalışanlara aktarıyoruz”dedi.
 
Herşeyden önce çalışananın sendikasına güvenmesi gerektiğinin altını çizen Şişman, üyelerinin haklarını sonuna kadar koyuyacaklarını ve yükselteceklerini söyledi.
 
Bu haber toplam 3096 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim