• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Alman operatörler Isparta ve Burdur'u tanıyacak

Alman operatörler Isparta ve Burdur'u tanıyacak
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Türk Hava Yolları ve ilgili paydaşlarla işbirliğinde yürüttüğü tanıtım gezisi programı çerçevesinde, 14 Alman tur operatörü firma temsilcisini Isparta ve Burdur'a getirecek.

BAKA'dan yapılan yazılı açıklamada, Batı Akdeniz'in turizm potansiyelinin tanıtılması ve zengin turistleri bölgeye çekmek amacıyla sürdürülen fam trip programlarının devam ettiği, bu çerçevede 14 Alman tur operatörü firma temsilcisine Isparta ve Burdur'un turizm değerlerinin tanıtılacağı ifade edildi.

Açıklamaya göre, Burdur ve Isparta'yı kapsayan 3 günlük program, 28 Mart'ta başlayacak. THY'nin özel misafirleri olarak Almanya'dan gelecek tur operatörleri Isparta'da konaklayacak.

BAKA uzmanları ve THY'nin Frankfurt ile Isparta yetkililerinin eşlik edeceği programda Alman tur operatörlerine Isparta'nın Gönen İlçesine bağlı Güneykent Beldesinde gül turizmi potansiyeli hakkında bilgi verilecek, yöresel yemekler tanıtılacak.

Alman tur operatörleri, programın ikinci gününde Davraz kayak merkezine çıkacak. Konuklar, Eğirdir'de Ada ile Seyit Tepesi ziyaretlerinin ardından Yalvaç'a geçecek. Konuklar, Yalvaç'ta Psidia Antiochia Kentini, Osmanlı konakları, Çınaraltı, Yalvaç Müzesi, Yalvaç Mahalle Fırını, Keçeevi ile dericileri ziyaret edecek. Programın son gününde Burdur'un Ağlasun İlçesinde Sagalassos Antik Kenti gezilecek.

Fam trip programı kapsamında daha önce Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt ve Bahreyn, Lübnan, Rusya ve Türkmenistan ile ABD'den tur operatörü ve seyahat acenteleri temsilcileri Batı Akdeniz'e getirilmiş ve temsilcilerin bölgedeki turizm aktörleriyle görüşmeleri sağlanmıştı.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 867 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim