• BIST 9559.02
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

Çekmeköy‘den Taksim 45 dakika oluyor

Çekmeköy‘den Taksim 45 dakika oluyor
3. Köprünün güzergahının açıklanmasıyla Riva'ya olan ilgi artıyor!

 Mehmet Okay: Riva’da ev sahibi olanlar, hem doğayla iç içe bir yaşam sürecek hem de iyi bir yatırım yapmış olacaklar.

Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, 3. Köprünün Anadolu yakasındaki yeni yerleşim alanlarına yatırımcıların ilgisinden memnun olduklarını söyledi. Bölgedeki yatırımların hızla değerlendiğine dikkat çeken Okay, Riva’da yaz sonunda teslim edecekleri kent villaları konseptli projelerine değindi;  “Antriva bizim ön görümüzdü. 2 yıl önce inşaatına başlarken, insanlara doğayla baş başa huzurlu ve sakin bir hayat sunmanın yanı sıra diledikleri zaman şehre kolaylıkla ulaşabilecekleri bir lokasyonda bir yaşam inşa etmek istedik.  Son dönemde gündeme gelen 3. köprü bağlantı yollarının netleşmesi hem hedefimize ulaşmamızı hem de yatırımcılarımızın beklentilerini karşılamamızı sağladı. Uzmanların da dile getirdiği gibi bölgede yer alan projelerin yatırımcılarına %100 gibi bir kar getirmesini bekliyoruz.

www.antriva.com.tr

Metro ile Çekmeköy ‘den Taksim 45 dakika oluyor!

Çekmeköy’de oturanlar ormanın yeşilinden, iş dünyasının kalbine yarım saatte ulaşacak. Anadolu Yakası'na yapılacak ikinci metronun duraklarından birinin Çekmeköy’de konumlandırılması, bu çevredeki konut projelerine olan ilgiyi arttırdı.

Çekmeköy’de 137 konuttan oluşan, kent villaları konseptli projesine devam eden Ant Yapı, Antorman projesinin hemen yanında kurulacak metro durağı ile projede ev sahibi olanların yeni bir ulaşım seçeneğine daha kavuşacaklarına dikkat çekiyor. Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay metro ilgili görüşlerini; “Lokasyon seçerken hem şehir merkezinden uzaklaşmamak hem de doğayla iç içe yaşamak isteyenleri düşünerek Antorman’ı projelendirdik. Antorman, metro öncesinde de 1.ve 2.köprüye en yakın kent villası tarzında tek proje idi.  Ancak metro durağının Antorman’ın hemen yanında yapılacak olmasından da hem site sakinlerine ulaşım alternatifi yaratması hem de projenin yatırım değerini yükseltecek olması nedeniyle ayrıca memnuniyet duyduk.” sözleriyle ifade etti. Çekmeköy’den geçecek metro, Marmaray projesi ile birleşecek ve Avrupa yakasına ulaşmak 45 dk sürecek.  Yine Atatürk Hava Alanına, Levent'e ve şehrin her yanına hızlıca ulaşmak mümkün olacak.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 2801 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim