• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Mersin Monoray Projesi için çalışmalar yoğunlaştı

Mersin Monoray Projesi için çalışmalar yoğunlaştı
Mersin'de ulaşım sorununun çözümü için önemli bir adım atılıyor. Son günlerde sıkça konuşulan monoray projesi çalışmaları yoğunlaştı.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci birleşim toplantısı Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Kerim Tufan başkanlığında gerçekleşen Meclis Toplantısı’nda, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılı faaliyet raporu oy birliği ile onaylandı.

Meclis Başkanvekili Kerim Tufan yaptığı konuşmada, monoray projesi için yoğun bir çalışmanın içinde olduklarını söyledi.

Başkanvekili Tufan, “Büyükşehir Yasası’nın zorlukları ile belediyeler de vatandaşlar da ilk defa karşılaşıyor. Aksaklıkları görerek ve sorun tespit çalışması yaparak çalışmalarımıza yöne veriyoruz. 2014 yılı bunun yapılanmasıyla geçti. 2014 yılında büyük yatırımlar yapmadık ama küçük dokunuşlarla, halkımızın yaşamını kolaylaştıracak işlere imza attık.  Belediyemizin faaliyet bütçesi de projelerimiz de hazır. İnşallah 2015 yılının ilk yarısı bitmeden önemli projelere başlayacağız” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın seçim sürecindeki “Mersin’i birlikte yöneteceğiz” sloganını hayata geçirdiğini vurgulayan Başkanvekili Tufan, “Kentimizde hayata geçireceğimiz projelerde Sayın Başkanımız Burhanettin Kocamaz,  kentin tüm dinamikleriyle bir araya gelip fikir alışverişi yapmıştır. 

Monoray projesinin örneklerini, kentin dinamikleriyle birlikte yerinde inceledi. Toplu taşımayla ilgili konuda ilgili odalarla görüşerek fikirlerini aldı. Kentin ortak paydasında ortak kararlar alarak Mersin'i birlikte daha da geliştireceğiz” diye konuştu.

Tufan, “Monoray Projesi, çok ciddi bir proje. Apar topar uygulamak doğru değil. Yarın bu konuda halkımıza cevap veremezsek bu bir vebaldir. Bu nedenle bu proje üzerinde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Mehmet ŞAHİNCİLEROĞLU

Bu haber toplam 3329 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim