• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Gemi Sökümcülere akıllı hizmet binası

Gemi Sökümcülere akıllı hizmet binası
Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Avrupa standartlarında akıllı hizmet binası temelleri düzenlenen törenle atıldı.İnşaat 1200 m2 alanı kaplayacak ve 4 ay sürecek.

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Avrupa standartlarında akıllı hizmet binası temelleri düzenlenen törenle atıldı. İnşaat bin 200 metrekare alanı kaplayacak ve 4 ay sürecek. Temel atma törenine Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Dernek Başkanı Adem Şimşek, yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Temelin atılmasının ardından açıklamalarda bulunan Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Adem Şimşek artık ihtiyacı karşılamayan 30 yıllık hizmet binasının yönetim kurulunda alınan karar ve resmi izinlerin alınmasının ardından inşaat temellerinin atıldığını söyledi.

Dernek başkanı Adem Şimşek uluslararası alanda daha iyi şartlarda yarışabilmek, toplumda daha iyi bir yer edinebilmek amacıyla yeni hizmet binasına ihtiyaç duyulduğunu söyledi.Bütün idari birimlerin tek binada toplanacağı ifade eden Şimşek binanın avrupa standartlarını yakalayacak bir bina olacağını belirterek “Avrupa standartlarına uygun konferans salonları, tam teşekküllü revir, hemşire ve doktor odası, tehlikeli atıkların arındırılması için depolarımızın, ofisimizin bulunması aynı zamanda küçük bir laboratuarımız, yurt dışından gelecek olan misafirlerimiz için dinlenme odası ve toplantı odası hizmet binamızda yer alacak” dedi.

GEMİ SÖKÜM SERGİ SALONU DA AÇILACAK

Temelleri atılan akıllı binada bir çok özelliğin yanında özellikle gemi söküm ile ilgili bir sergi salonu açılacak. Nostaljik olarak gemi sökümün geçmişten bugüne anlatan resimler ve antika parçaların sergileneceği sergi salonununda bina içinde yer alacağını belirten Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Adem Şimşek “ Gemi söküm ile ilgili bir sergi salonu yapacağız yıllar önce Aliağa’ya gelip giden gemilerin resimleri, küçük antika parçaları derneğimizde özel bir yerde sergilenecek” dedi.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 815 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim