• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Arkadan çarklı kruvaziyer hizmete girdi

Arkadan çarklı kruvaziyer hizmete girdi
Endüstride küçük kruvaziyer gemileri ile en yeni nehir gemileri filosunun operatörlüğünü yapan American Cruise Lines, “Queen of the Mississippi”nin servise girmesini kutluyor.

Endüstride küçük kruvaziyer gemileri ile en yeni nehir gemileri filosunun operatörlüğünü yapan American Cruise Lines, “Queen of the Mississippi”nin servise girmesini kutluyor. Queen of the Mississippi, Mississippi nehri için yaklaşık 20 yıldır inşa edilen ilk arkadan çarklı otantik seyahat gemisi.

Şirketin Mississippi nehrindeki ilk sezonuna başlatacak olan 150 yolcu kapasiteli Queen of the Mississippi 4 Ağustos’ta  sekiz günlük gidiş dönüş seyehatine New Orleansdan başladı.

Queen of the Mississippi misafirlerine Kuzey Amerika’da bulunan en uzun nehir sistemini ve yol üzerinde bulunan liman şehirlerini görmek için yeni bir yol sunuyor. Endüstrinin en büyüğü olan geminin tamamı Amerikan mürettebat yolcuların her türlü ihtiyacını karşılıyor. Queen of the Mississippi’nin inşası haziran ayında Salisbury’de bulunan Cheasepeake Gemi inşa tarafından tamamlandı. Cheasepeake endüstrinin en zarif, tam işlevsel, otantik arkadan çarklı gemisini yapmış olmaktan büyük bir gurur duyduklarını bildirdi.

American Cruise Lines’ın Başkanı ve CEO’su Charles A. Robertson “Queen of the Mississippi’nin hizmete girmesi, Mississippi nehir botu için yeni bir bölümün açıldığı manasına geliyor. Queen of the Mississippi’de 21. yüzyılın bütün rahatlığı ve lükslüğü otantik arkadan çarklı geminin tarihsel görüntüsüyle birlikte harmanlanarak veriliyor “ dedi. . Robertson sözlerini “American Cruise Lines olarak bizler eminizki Queen of the Mississippi, nehir kruvaziyerliği beklentilerine yeni bir standart getirecek” diyerek tamamladı.

Sekiz günlük seyiri boyunca Queen of the Mississippin’nin endüstrinin en büyük süitleri ve lüks kamaraları, benzersiz holleri ve kütüphanelerinin de içinde olduğu bir çok rahatlıklar Misafirlerinin emrine sunulacak. Bütün lüks kamaralarda otel türü tuvaletler, oda servisine bağlantı, oda içi telefonlar, kablosuz internet ve uydu televizyon özellikleri olacak. Tecrübeli kruvaziyer yolcuları Amerikan Cruise Lines’ın ayrıcalıklı, ilk gelen oturur yemek planını beğenecek. İlk gelen oturur yemek planı misafirlere yemeklerini ister yemek saatleri içinde istedikleri zaman istedikleri masada ya da müşteriler istediği bir zamanda Nehrin panaromik manzarası ile çevresi sarılmış bir şekilde yiyebilecekler.

misisipi.jpg

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 854 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim