• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

İtalyanların Atlantis 40'ı sınırları zorluyor

İtalyanların Atlantis 40'ı sınırları zorluyor
İtalyan yat devi Atlantis’in en gözde yatlarından biri olan Atlantis 40, denize indiği ilk günden bu yana vazgeçilmezler listesindeki yerini aldı.

 

İtalyan yat devi Atlantis’in en gözde yatlarından biri olan Atlantis 40, denize indiği ilk günden bu yana vazgeçilmezler listesindeki yerini aldı. Atlantis’in tamamen Akdenizli bir denizci olarak nitelendirdiği tüm tekneleri gibi Atlantis 40’da ihtişamlı görüntüsü, performansında gösterdiği gücü, geniş kullanım alanları ile istenebilecek tüm özelliklerinde üzerinde bir lüks ve konfora sahip.

Uzunluğu 12,63 metre, genişliği 3,87 metre olan Atlantis 40’da bir master kamara ve iki kişilik bir kamara bulunuyor. Sadelik ve işlevselliğe özen gösterilen iç tasarımındaki lüks detaylara dikkat çekilmiş. Rahatlığın ve şıklığın ön planda tutulduğu Atlantis 40’da, yatak olabilir oturma grupları, geniş ve kullanışlı dolapları yaşanabilirliği ile konfor en üst düzeye taşınmış. Tavan döşemesi mikrofiber, yerler ise yumuşacık bir halı ile kaplanmış. Mobilyalarda kullanılan deri detaylarla iç dekorasyonu zenginleştirilmiş. Her iki kamarada da bulunan banyolarda da aynı malzemeler kullanılarak bütünlük tamamlanmış.

Atlantis 40’ın havuz bölümü oldukça geniş bir kullanım alanına sahip. Deri kaplamalı koltukları ve güneşlenme alanları, yatak olarak ayarlana bilen yemek masası, kullanışlı dolaplar, otomatik tente ve geniş bir platformla havuzluk bölümünde konforlu bir yaşam alanı oluşturulmuş ve iç dekorasyonla bütünlük sağlanmış.

Atlantis serisinin vazgeçilmezi Atlantis 40’da ana inşa malzemesi olarak GRP (fiber) kullanılmış. Lacivert beyaz olarak hazırlanan ana gövde, kullanıcıların isteği üzere renk seçenekleri ile zenginleştirilebiliyor. Siyah camlar ile hem güneş ışınlarını hafifletip rahat bir dinlenme hem de dış gövde de daha güçlü ve agrasif bir görüntü elde edilmiş. 2x Volvo Penta D4 300 HP, 2x Volvo Penta D6 330 HP ve 2x Vovlo Penta D6 370 HP olarak üç farklı motor seçeneği ile tercih tamamen kullanıcıya bırakılmış.

atlantis40_cockpit-1.jpg

atlantis40_dinette.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

Bu haber toplam 1565 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim